Συμμορία ξυλοκόπησε 15χρονο στα Τίκαλα

Συμμορίες νεαρών αλλοδαπών και Ελλήνων στήνουν καρτέρι στις πλατείες των Τρικάλων και ξυλοκοπούν αλύπητα τους περαστικούς μαθητές! Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας 15χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη στην κεντρική πλατεία της πόλης, μαζί με τον συνομήλικο φίλο του.

Οπως κατήγγειλε στο ράδιο Ζυγός ο πατέρας του ενός 15χρονου, τα δύο παιδιά δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από την ομάδα των νεαρών που, όπως τόνισε, θέλουν να επιβάλουν τον δικό τους νόμο και δίκαιο στην πλατεία!

Η επίθεση έγινε στις 22.00. Ενας από τους φερόμενους δράστες, ηλικίας 17 ετών, ζήτησε τον λόγο από τους δύο μαθητές, γιατί κοιτούσαν προς το μέρος της παρέας του, ενώ περνούσαν από την πλατεία. Ο 15χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, έχοντας υποστεί κάταγμα κάτω γνάθου.

Ο 17χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα στον οποίο οδηγήθηκε, καθώς είναι ανήλικος, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι.

Και στο παρελθόν έχουν γίνει ανάλογες επιθέσεις στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, με τους κατοίκους να ζητούν από την Αστυνομία να εντείνει τις περιπολίες της, ακόμα και στην κεντρική πλατεία.

Μάλιστα ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και στην πλατεία Δεσποτικού, όπου μια ομάδα νεαρών (δεν αποκλείεται να ήταν η ίδια, σύμφωνα με την Αστυνομία) επιτέθηκε σε έναν μαθητή, που και αυτός ξυλοκοπήθηκε και δέχτηκε δυνατές κλοτσιές στα γεννητικά όργανα. Το επεισόδιο έλαβε τέλος μόλις έφτασαν στην πλατεία αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη θέα των οποίων οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα