Συνελήφθη 33χρονος παιδόφιλος στον Πειραιά!

Συνελήφθη 33χρονος που «ψάρευε» κοριτσάκια με δόλωμα μικρά χρηματικά ποσά και ασελγούσε σε βάρος τους.

Σε πλατείες και προαύλια εκκλησιών σε δήμο του Πειραιά «ψάρευε» κοριτσάκια με δόλωμα μικρά χρηματικά ποσά και ασελγούσε σε βάρος τους ένας 33χρονος, εργαζόμενος ως οδοκαθαριστής.

Τελικά τον «συνέλαβε» ο πατέρας μιας 14χρονης που του έστησε παγίδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του οδοκαθαριστή ξεκίνησε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, όταν συνάντησε στον περίβολο της εκκλησίας όπου καθάριζε μια 14χρονη, την οποία είχε παρασύρει αρκετές φορές τους τελευταίους τρεις μήνες. Της έδωσε λίγα ευρώ για να την πείσει να καθίσει μαζί του και άρχισε να την αγγίζει σε απόκρυφα σημεία της.

Ομως, όταν πρότεινε στην ανήλικη να πάνε στο σπίτι του, πιθανότατα για να κλιμακώσει την ασέλγεια σε βάρος της, εκείνη πανικοβλήθηκε και επέστρεψε τρέχοντας στο σπίτι της. Η πρόταση του οδοκαθαριστή την αναστάτωσε και αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της για όσα συνέβαιναν. Εκείνος κράτησε την ψυχραιμία του και της είπε να πάει και την επομένη στον περίβολο της εκκλησίας. Ο ίδιος την ακολούθησε διακριτικά και είδε τον 33χρονο να πλησιάζει την κόρη του, να κάθεται δίπλα της στο παγκάκι και να επιχειρεί να την αγγίξει.

Ο πατέρας επενέβη αμέσως, ακινητοποίησε τον παιδόφιλο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν τον οδοκαθαριστή και πήραν κατάθεση από τη 14χρονη.

Οσα είπε επιβεβαιώθηκαν από την προανάκριση, όπως αναφέρει η espresso, κατά την οποία αποκαλύφθηκαν συνταρακτικά στοιχεία σε βάρος του, καθώς κατηγορείται ότι είχε ασελγήσει κατ' επανάληψη και σε δύο αδελφές, ηλικίας 9 και 10 ετών, τις οποίες αποπλανούσε τα τελευταία δύο χρόνια με τον ίδιο τρόπο στην ίδια περιοχή! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα