Προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της και πάλι η Βίκυ Σταμάτη

Πήγε στην τραπεζαρία άρπαξε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της ευτυχώς οι τρόφιμοι την πρόλαβαν πριν τραυματίσει τον εαυτό της!

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, εχθές  στο Δρομοκαΐτειο., λέει ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

«Είναι σε άθλια κατάσταση γιατί πληροφορήθηκε ότι το παιδί της οδηγήθηκε από τον παππού και τη γιαγιά του, με τους οποίους και μένει, εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και πιθανόν να έχει σκοληκοειδίτιδα. Ζήτησε χθες ανήμερα της γιορτής της Παναγίας να το δει ή έστω να το ακούσει και να μάθει ότι είναι καλά, όμως δεν της επιτράπηκε κάτι τέτοιο» λέει ο δικηγόρος της και συμπληρώνει: «Έντονη ήταν έντονη η συναισθηματική της φόρτιση και σήμερα έκανε αυτό που μάθατε προσπάθησε με ένα μαχαίρι που πήρε από την τραπεζαρία του χώρου την ώρα που πήγε μάλλον να φάει και να πάρει τα χάπια της. Ευτυχώς την πρόλαβαν», εξηγεί ο κ. Ραγκούσης σημειώνοντας την τραγική κατάσταση που η εντολέας του βιώνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ