Υπάρχουν ακόμα άτομα που ξέρουν! Νέο βίντεο για την υπόθεση Γιακουμάκη

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο αρκετά κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων συνεχίζει να συγκλονίζει.

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από την ημέρα που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Αθηνών, ωστόσο η υπόθεση ακόμη συγκλονίζει το πανελλήνιο. Λίγες ώρες αφότου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς το κακούργημα να έχει προσωποποιηθεί, έρχονται νέες πληροφορίες που κάνουν λόγο για δεύτερο βίντεο που απεικονίζει τα βασανιστήρια που υπέστη ο 20χρονος φοιτητής από τους συμφοιτητές του. 

Το βίντεο δεν έχει παραδοθεί ακόμη στις αρχές. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται κατά τις ίδιες πηγές ότι ήταν παρών σε τουλάχιστον ένα από τα καψώνια στα οποία υπέβαλλαν στον αδικοχαμένο σπουδαστή οι «σκληροί» συμφοιτητές του και είχε τραβήξει μικρής διάρκειας βίντεο με το κινητό του.

Το επίμαχο υλικό φέρεται ότι «μαρτυρά» πρόσωπα και πράγματα, ωστόσο ο νεαρός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα το παραδώσει στις Αρχές, καθώς φοβάται τις επιπτώσεις.

«Ελπίζουμε -έστω και τώρα- όσοι γνωρίζουν κάτι ή έχουν στα χέρια τους στοιχεία να τα προσκομίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να βοηθήσουν το έργο των δικαστικών αρχών», είπε στην εφημερίδα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που ξέρουν, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για τους δικούς τους λόγους».

sofokleousin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: