Στον εισαγγελέα Ιωαννίνων ο φάκελος της υπόθεσης Γιακουμάκη

Στον εισαγγελέα Ιωαννίνων ο φάκελος της υπόθεσης Γιακουμάκη

Στον εισαγγελέα Ιωαννίνων διαβιβάζεται ο φάκελος για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας της ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στον ογκώδη φάκελο περιλαμβάνονται και νέες καταθέσεις στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών, που οδήγησαν τον 20χρονο φοιτητή στην αυτοχειρία.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των ερευνών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανήκουν σε συμφοιτητές  του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Στόχος της αστυνομίας είναι να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες πιθανόν να δώσουν περισσότερα στοιχεία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το υλικό, το οποίο πιθανολογείται να αξιοποιηθεί, περιλαμβάνει πιθανώς φωτογραφικό υλικό ή ακόμη και βίντεο με καταγεγραμμένες σκηνές βίας στον άτυχο φοιτητή είτε εντός είτε εκτός της σχολής.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Φόντα Βρόσδο που παρακολουθεί ενδελεχώς την υπόθεση σε συνεργασία πάντα με το Γιώργο Τσούκαλη τρεις νέες καταθέσεις ολοκληρώνουν τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας.

«Υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο φάκελο αλλά και τρεις νέες καταθέσεις "φωτιά" οι οποίες συμπεριλήφθησαν στο φάκελο της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης και θα βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη», θα πει μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Φόντας Βρόσδος.

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO