Υπόθεση Γιακουμάκη: Με τις τρεις νέες καταθέσεις κλείνει ο φάκελος

Στην Εισαγγελία διαβιβάζεται μετά από πολύμηνες έρευνες από την Ασφάλεια Ιωαννίων ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Φόντα Βρόσδο που παρακολουθεί την υπόθεση σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσούκαλη, τρεις νέες καταθέσεις έρχονται να ολοκληρώσουν τον φάκελο της δικογραφίας.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση των ερευνών οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανήκουν στους συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή προκειμένου να αντλήσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, το υλικό περιλαμβάνει πιθανώς φωτογραφικό υλικό ή ακόμη και βίντεο με καταγεγραμμένες σκηνές βίας στον άτυχο φοιτητή είτε εντός είτε εκτός της σχολής.

«Υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο φάκελο αλλά και τρεις νέες καταθέσεις 'φωτιά' οι οποίες συμπεριλήφθησαν στο φάκελο της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης και θα βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη», είπε στο protothema.gr ο κ. Βρόσδος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ