Νέα κατάθεση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο ογκώδης φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στα χέρια του εισαγγελέα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν σε απόδοση ευθυνών.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και οι συμπληρωματικές καταθέσεις στις οποίες αποκαλύπτεται ότι ο Βαγγέλης είχε πιεστεί υπερβολικά και ότι είχε φθάσει στα όριά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μία νέα κατάθεση σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων αποκαλύπτει ένα περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Βαγγέλη.

«Ο 20χρονος διασκέδαζε σε κλαμπ με παρέα νεαρών και κάποια στιγμή ένας συμφοιτητής του προσπάθησε να σπάσει ένα ποτήρι. Ο Βαγγέλης επιχείρησε να τον εμποδίσει, εκείνος όμως επέμενε, με αποτέλεσμα να το σπάσει τελικά και τα γυαλιά να κόψουν στο χέρι τον Βαγγέλη και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν ράμματα» φαίνεται πως είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στην κατάθεσή του ένας σπουδαστής, ενώ άλλοι σπουδαστές υποστήριξαν πως ο άτυχος φοιτητής είχε φτάσει στα όριά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ