Ανείπωτος θρήνος στο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Πόνος και θρήνος στο μνημόσυνο των τριών μηνών από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που έγινε το πρωί στο χωριό Σελλί του Ρεθύμνου.

Γονείς, αδέλφια, συγγενείς και φίλοι, παρέστησαν στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μνημόσυνο και στη συνέχεια στον τάφο του 20χρονου φοιτητή, όπου έκαναν το καθιερωμένο τρισάγιο.

Όλοι μαυροφορεμένοι και με αποτυπωμένο τον πόνο στα πρόσωπά τους, προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στους γονείς και τα αδέλφια του Βαγγέλη.

Ο πόνος αβάσταχος για την οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή, με τον πατέρα να θρηνεί τον χαμό του παιδιού του, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

Λόγια σπαρακτικά για το παιδί που έχασε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.

Σε δηλώσεις τους, οι συγγενείς, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Τσούκαλης, που ανέλαβε την υπόθεση, έκαναν λόγο για ηθικούς αυτουργούς που πρέπει να τιμωρηθούν.

Ακόμη και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έδωσαν το "παρών" στο μνημόσυνο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του, αλλά και να υπενθυμίσουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην απελπισία και στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούν οι αρχές για τις αιτίες που οδήγησαν τον Βαγγέλη σε αυτή την απόφαση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση κι άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στα καψόνια που είχε υποστεί από συμφοιτητές του ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας, ο ιατροδικαστής στην έκθεση που συνέταξε και παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, δεν κάνει λόγο για σαφή αυτοχειρία, αλλά για φαινόμενη αυτοχειρία και αυτό γιατί λείπει ένα μέρος του σώματος του Βαγγέλη, που το κατασπάραξαν τα αγρίμια στο ερημικό σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του.

newsit

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ