Η άγνωστη χειροδικία σε βάρος του Γιακουμάκη

Ένα άγνωστο μέχρι τώρα στοιχείο στην υπόθεση Γιακουμάκη βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων έφερε στο φως ένα άγνωστο περιστατικό χειροδικίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σε εκδρομή που πήγε κατά τη φετινή σχολική περίοδο ο αδικοχαμένος Βαγγέλης δέχθηκε επίθεση με σφαλιάρες από συμφοιτητή του με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα. Το άτομο αυτό μπήκε στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια.

Ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι μέχρι τώρα ο συμφοιτητής αυτός του 20χρονου Γιακουμάκη δεν βρισκόταν στο κάδρο με τους υπόπτους για άσκηση bullying ή άλλων τραμπουκισμών σε βάρος του. Οι αστυνομικοί έφτασαν σε εκείνον μέσα από καταθέσεις φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που περιέγραψαν το περιστατικό βίας.

Το άτομο αυτό φέρεται να χλεύασε αρχικά τον Βαγγέλη κατά τη διάρκεια εκδρομής τους στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να χειροδίκησε εναντίον του όταν εκείνος αντέδρασε στην απρεπή συμπεριφορά εναντίον του. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων για τους γονείς του Βαγγέλη αλλά και για μία κοπέλα από την Κρήτη με την οποία ο 20χρονος φέρεται να ήταν ερωτευμένος. Ύστερα από την ολοκλήρωση των παραπάνω καταθέσεων, δηλαδή σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, θα ολοκληρωθεί ο σχηματισμός της δικογραφίας. Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη έχει ζητήσει να την πάρει στα χέρια του όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Ειρήνη Ν.
Σχολιάστε το άρθρο: