Υπόθεση Γιακουμάκη: Νέα δεδομένα. Φαινομενική αυτοκτονία;

Ο δικηγόρος της οικογένειας περιμένει να πάρει τη δικογραφία στη χέρια του, έτσι ώστε να είναι σίγουρος αν προκύπτουν αδικήματα από τις συμπεριφορές κάποιων συμφοιτητών του 20χρονου.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη προκυπτουν από δηλώσεις στο STAR, του δικηγόρου της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, σύμφωνα με τις οποίες η έκθεση του ιατροδικαστή μιλάει για... φαινόμενη αυτοχειρία.

Ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. To γεγονός  ότι  λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμπόδισε τον ιατροδικαστή να καταλήξει   σε ασφαλή συμπεράσματα» είπε ο κ.Μπούκας.

Ο δικηγόρος μάλιστα περιμένει να πάρει τη δικογραφία στη χέρια του, έτσι ώστε να είναι σίγουρος αν προκύπτουν αδικήματα από τις συμπεριφορές κάποιων συμφοιτητών.

Υπενθυμίζεται ότι τα κινητά τηλέφωνα έξι φοιτητών της Γαλακτομικής σχολής που φέρονται να τραμπούκιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, είχαν παγιδευτεί από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, μετά από αίτημα που επέβαλλαν στον αρμόδιο εισαγγελέα για άρση απορρήτου.

Στο στόχαστρο των αρχών φαίνεται ότι μπαίνουν άλλοι δυο συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τραβήξει την προσοχή κανενός.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Βρόσγος είπε:  «Πέρα από το κλείσιμο την ντουλάπας πέρα από τα δεσίματα, ήταν και κάποιοι που τον είχαν χτυπήσει. Εκτός της παρέας των Κρητικών. Είναι ένα δυο άτομα. Ό,τι έκαναν οι Κρητικοί το έκαναν κι αυτοί…»

Ο ιδιωτικός ερευνητής έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές και οι δυο φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής αναμένεται να κληθούν εκ νέου για κατάθεση μετά το Πάσχα.

 

 

cretalive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Πόπη Π
Σχολιάστε το άρθρο: