Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το DNA και το χώμα στα ρούχα του

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηριών που δείχνουν ίχνη DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του, με το οποίο φέρεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναλύθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω στο μαχαίρι υπάρχουν ίχνη του DNA του 20χρονου φοιτητή, γεγονός που ενισχύουν το σενάριο της αυτοχειρίας.

Στα ρούχα του  με τα οποία ήταν ντυμένος, εντοπίστηκε, που είναι το ίδιο με το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης, γεγονός που δείχνει ότι το σώμα του δεν μεταφέρθηκε από κάποια άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα παραπάνω ευρήματα, οδηγούν μέχρι στιγμής στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται άλλο άτομο στον θάνατο του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη και ότι πιθανότερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία και φως στην υπόθεση, θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που διενεργεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης και τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

 

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέες μαρτυρίες στο Τούνελ, ξεσκέπασαν ένοχα μυστικά

 

Τραγική σύμπτωση για Μάριο και Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης βρέθηκε. Ο Μάριος;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα