Ο πόνος και τα φιλέματα της μάνας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δραματική ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο θάνατος του οποίου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ήταν η μέρα που υπό άλλες συνθήκες, το σπίτι της οικογένειας θα πλημμύριζε από χαρά και θα φορούσε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί συγγενείς και φίλους για την ονομαστική γιορτή του Βαγγέλη. Φέτος, όμως, η 25η Μαρτίου ήταν μία ημέρα απερίγραπτης θλίψης.

Παρά τον αβάσταχτο πόνο, η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη άνοιξε το σπίτι και υποδέχτηκε τον κόσμο που θέλησε να τους συμπαρασταθεί.

Αυτή τη φορά, βέβαια, όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα, ως πένθος για τον άδικο χαμό του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Η μητέρα, μάλιστα, του Βαγγέλη, είχε ετοιμάσει φιλέματα για τους επισκέπτες...

Την περιγραφή αυτή κάνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας, στην Κρήτη.

Αποκαλύπτει, μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης τα όσα του μετέφερε η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία: “Πολύ φοβάμαι ότι και τώρα που μιλάμε κάποιος άλλος Βαγγέλης ή μια άλλη Βαγγελιώ βασανίζεται σε ένα άλλο μέρος της Ελλάδας”.

Λόγια που αποκαλύπτουν την αγωνία της μάνας που έχει ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη, για όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου, που μπορεί να βιώνουν τα ίδια βασανιστήρια με αυτό που έζησε ο δικός της Βαγγέλης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, επισημαίνει πως έχει ζητήσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα να καταθέσει σήμερα μία πρόταση προς όλα τα κόμματα για κοινή συνεδρίαση της επιτροπής μορφωτικών και κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου να συζητηθεί η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο μεταξύ, με αγωνία αναμένονται αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, που θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του 20χρονου σπουδαστή.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα