Το κοριτσάκι έζησε την κόλαση στο σπίτι του πατέρα ...

Σε εφιάλτη μετέτρεψε την ανέμελη περίοδο των Χριστουγέννων για τη μόλις επτά ετών κόρη του ένας 35χρονος που ξέσπασε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμάκι του κοριτσιού, ασελγώντας άγρια σε βάρος του – τουλάχιστον πέντε φορές- στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους.

Η μικρή έχασε βίαια την παιδική αθωότητά της βιώνοντας πέντε μαρτυρικές ημέρες όταν μαζί με τον πεντάχρονο αδελφό της πήγε στο σπίτι του πατέρα τους (ήταν σε διάσταση με τη μητέρα τους) προκειμένου να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα του 2010.

Το ανθρωπόμορφο τέρας καταδικάστηκε προ ημερών σε κάθειρξη 22 ετών χωρίς αναστολή από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον του δικαστηρίου και εξακολουθεί να τριγυρνά ελεύθερος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ESPRESO, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που τον είχε παραπέμπψει στο εδώλιο, «το χρονικό διάστημα από 8/12/2010 έως 18/1/2011 ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κάτω των δέκα ετών θυγατέρας του, τουλάχιστον τέσσερις πέντε φορές.

Ο φυγόποινος πλέον πατέρας καταδικάστηκε (ερήμην) για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών. Μάλιστα έστειλε τον… αδελφό του στο δικαστήριο για να ζητήσει αναβολή, λέγοντας ότι είχε πρόβλημα υγείας, χωρίς να προσκομίσει κανένα ιατρικό δικαιολογητικό.

Αν και ο ίδιος στις προανακριτικές καταθέσεις του είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως «όλα ήταν σχέδιο της μαμάς του κοριτσικού, το μαρτύριο που πέρασε το κοριτσάκι περικλείεται στη δική του περιγραφή – σοκ: «Περνάω χάλια στο σπίτι του μπαμπά μου. Μου κάνει πράγματα που δεν θέλω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα