Βαγγέλης Γιακουμάκης - Μάριος Παπαγεωργίου. "Δύο άγγελοι που θα γιορτάζουν παρέα"

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αν ζούσε, θα γιόρταζε τα 20α γενέθλια του. Και δύο ημέρες μετά θα γιόρταζαν και την ονομαστική του εορτή. Ο Βαγγέλης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους, ζει όμως στις καρδιές και στις σκέψεις τους.

Στο διαδίκτυο συγγενείς, φίλοι αλλά και εκατοντάδες άγνωστοι του εύχονται ...χρόνια πολλά. Νιώθουν την ανάγκη να του ευχηθούν σαν να ήταν εδώ. «Μην ξαφνιαστείς αν αισθανθείς την σκέψη μου κοντά σου, χρόνια πολλά ήρθε να σου πει, για τα γενέθλια σου» γράφει μία συγγενής του.

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι σαν χθες είχε γενέθλια και ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, ο νεαρός που δολοφονήθηκε από τους απαγωγείς του, όμως η σορός του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα η μητέρα του, Βαρβάρα Θεοδωράκη συγκλονισμένη από την υπόθεση του Βαγγέλη είχε ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 20χρονου, στο Σελλί.

«Δύο άγγελοι που θα γιορτάζουν παρέα τα γενέθλια τους» σχολιάζουν.

“Δεν αμφισβητούμε την αυτοκτονία”

Σε ό,τι αφορά στις έρευνες για την υπόθεση θανάτου του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, για την οικογένεια δεν υπάρχουν ενδείξεις που

να μπορούν να ανατρέψουν τα όσα αναφέρονται περί αυτοκτονίας. Όπως επισήμανε στην «ΠΑΤΡΙΣ» ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιδιαδάκης, ναι μεν δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, η εικόνα που έχουν μέχρι σήμερα, δε, από την επικοινωνία μαζί του παραπέμπει ξεκάθαρα σε αυτοχειρία.

Αν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονταν χθες, τελικά θα γίνουν γνωστά στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν ο άτυχος σπουδαστής είχε κάνει λήψη κάποιων φαρμάκων ή άλλων ουσιών πριν από το απονενοημένο διάβημα.

Παράλληλα συνεχίζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια η εξερεύνηση των ρούχων του και των ευρημάτων που βρέθηκαν στον τόπο όπου εντοπίστηκε η σορός του.

 

cretalive

 


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα