Μάριος - Βαγγέλης: Οι τραγικές συμπτώσεις της μοίρας

Δύο υποθέσεις εξαφάνισης που με τραγικό τέλος και εξιχνιάστηκαν μέσα από το «Φως στο Τούνελ» με πολλά κοινά στοιχεία. Ο Μάριος Παπαγεωργίου και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, που δόθηκε τέλος στην ζωή τους με το χειρότερο τρόπο, έχουν κάτι να τους ενώνει.

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου θα είχαν και οι δυο τους γενέθλια.

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου που έδωσε το παρών της συντετριμμένη στην κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Κρήτη σήμερα το πρωί έγραψε στο προφίλ του γιου της στο Facebook:

«23/3/2012: Τα τελευταία γενέθλια του Μάριου, όταν έγινε 26 χρονών. Κι εκεί σταμάτησε. Σε λιγότερο από πέντε μήνες, ένα 72χρονο υποκείμενο, μαζί με τη γυναίκα του, το ζεύγος Μιχαλεάκου από το Οίτυλο της Μάνης, «οικογενειακοί φίλοι» πνιγμένοι στα χρέη, αποφάσισαν να σκοτώσουν το παιδί μας και να υποκριθούν απαγωγή ζητώντας 620.000 ευρώ. Ο Μάριος σταμάτησε να μεγαλώνει τον Αύγουστο του 2012. Φέτος, σήμερα 23/3/2015, θα γινόταν 29 χρονών. Εμείς οι συγγενείς του, που δεν μπορούμε πια να του πούμε «χρόνια πολλά», ευχόμαστε μόνο να μάθουμε πού βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μας, και να το ξαναφέρουμε κοντά μας. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΜΑΡΙΑΚΟ. Τα κεριά των 29 σου χρόνων κεριά στη γειτονιά των αγγέλων…»

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον άτυχο 20χρονο φοιτητή.

«1995-2015 Σαν σήμερα γεννήθηκες αλλά κάποιοι αποφάσισαν να γιορτάσεις τα γενέθλια σου στη γειτονιά των αγγέλων»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα