Ομολόγησε ο 53χρονος παιδόφιλος που ασελγούσε στην ανιψία του

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε η ανακρίτρια της Καλαμάτας στον 53χρονο, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 13χρονης ανιψιάς του, σε χωριό του δήμου Οιχαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, η οποία τον έκρινε προφυλακιστέο.

Με την σύμφωνη γνώμη λοιπόν του ανακριτή και του εισαγγελέα Καλαμάτας αποφασίστηκε η προφυλάκισή του και σήμερα θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Να σημειωθεί πάντως ότι από την πλευρά της οικογένειας του 53χρονου έχει εκφραστεί η πρόθεση να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τόσο τη 13χρονο, όσο και την οικογένειά της, όσον αφορά την ψυχολογική τους υποστήριξη.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μικρή άνοιξε το στόμα της και ο δράστης συνελήφθη τη στιγμή που ικανοποιούσε τις άρρωστες φαντασιώσεις του, έχοντας μπροστά του γυμνή την 13χρονη.

Οι περιγραφές της μικρής στους αστυνομικούς γι' αυτά που της έκανε, δεν έδωσε κανένα περιθώριο στον κατηγορούμενο να αρνηθεί ή να δικαιολογήσει τις ασελγείς πράξεις του. Όπως αναφέρει το eleftheriaonline, πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω της ήταν τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι του στην Καλαμάτα. Η γυναίκα του ήταν μέσα στο σπίτι και αυτός προσπάθησε να χαϊδέψει το παιδί. Η μικρή αντέδρασε αλλά την επομένη, όταν την πήγαινε σπίτι της στο χωριό, σταμάτησε το αυτοκίνητο σε ένα χωματόδρομο και την κακοποίησε για πρώτη φορά. Το κορίτσι δεν το βίασε, προσπάθησε όμως μια φορά πριν περίπου ένα μήνα στο χωριό. Είχε πάει με τη γυναίκα του στο σπίτι που έχουν εκεί και ενώ εκείνη κοιμότανε αυτός πήγε να βιάσει το κορίτσι. Η μικρή έτρεξε και “το κτήνος”, όπως η μικρή τον αποκαλούσε, δεν το ξανατόλμησε. Ομως από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τη σύλληψή του την περασμένη Δευτέρα εκμεταλλεύτηκε 10 φορές την τυφλή εμπιστοσύνη που του είχαν οι γονείς του κοριτσιού. Αυτές τις 10 φορές την έγδυσε, την χάιδεψε ερωτικά και έκανε πράγματα στο παιδί που θα έκανε σε μια γυναίκα – ενώ προσπάθησε να εξαναγκάσει το κορίτσι να τον ικανοποιήσει, αλλά η μικρή αηδίαζε και αρνιόταν.

Ο 53χρονος παιδεραστής δεν την απείλησε ποτέ ευθέως, όμως δεν σταματούσε να της λέει αλλά και να της στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνο ότι δεν πρέπει να πει στους γονείς της για “τα παιχνίδια τους”. Συχνά, με τον τρόπο του, άφηνε να εννοηθεί πως κάτι κακό θα πάθει η μητέρα της αν το ξεστομίσει. Οι ενοχές, η ντροπή και ο φόβος ότι η μητέρα της θα πάει κάτι κακό, την έκαναν να πιστέψει βαθιά μέσα της ότι κανείς δεν θα πίστευε ένα κοριτσάκι που θα έλεγε αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο πανίσχυρο, όπως τον είχε πλάσει στο μυαλό της. Εβλεπε να τον χαιρετάνε άνθρωποι γνωστοί από την τηλεόραση και να μιλάει με πολλούς, και έτσι άρχισε μέσα της να φαντάζει ακατόρθωτο να την πιστέψει κανείς.

Ηδη οι Αρχές και κοινωνικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να απομακρυνθεί η μικρή από το περιβάλλον όπου ζούσε. Να έχει την ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα που χρειάζεται, σε ένα χώρο όπου ειδικοί επιστήμονες θα την βοηθήσουν να ξεπεράσει όσο γίνεται την κακοποίηση που υπέστη στην ψυχή και το σώμα της.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα