Βαγγέλης Γιακουμάκης: Μέλος της παρέας σπάει τη σιωπή του. Με δείχνουν με το δάχτυλο, με βρίζουν

Σπάει τη σιωπή του και μιλά για όσα έζησε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και για τη συναναστροφή του με τον άτυχο νεαρό, ο φερόμενος ως σκληρός της παρέας σπουδαστών στη Γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων.

Ο φοιτητής  αρνείται κατηγορηματικά ότι πρωταγωνίστησε σε καψώνια και εκφοβισμούς, δήλωνε ότι στιγματίστηκε και φοβάται πλέον ακόμα και να βγει από τη σχολή.

«Εγώ τον έψαχνα στις καφετέριες την ημέρα που εξαφανίστηκε» υποστηρίζει ο πρωτοετής σπουδαστής: «Δεν είμαστε καν παρέα Κρητικών. Εκτός από δύο, οι υπόλοιποι είμαστε από τα Καλάβρυτα, τις Σέρρες και το Κιλκίς», προσθέτει ότι στην φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα… κόκκινα βελάκια που υποδεικνύουν τους υποτιθέμενους βασανιστές του Βαγγέλη, έχουν αλλάξει τη ζωή του:

«Με έχει στιγματίσει η συγκεκριμένη φωτογραφία που κάποιος δημοσίευσε σταμπάροντάς μας ως τους υπαίτιους για την αυτοκτονία του Βαγγέλη, ως αυτούς που έκαναν τη ζωή του κόλαση.

«Με δείχνουν με το δάχτυλο. Ψιθυρίζουν και με βρίζουν. Δεν μπορώ να πάω στο χωριό μου, μου έχουν κολλήσει τη ρετσινιά».

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε στις αρχές του χρόνου στο σινεμά. Ο σπουδαστής, χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη «παλικάρι χαμηλών τόνων, που όμως δεν κλεινόταν στο δωμάτιό του» και δεν είχε εκμυστηρευτεί ότι κάτι τον βασάνιζε:

«Γνωριστήκαμε πριν από δύο μήνες. Έβγαινε και στην παρέα ήταν καλός, αλλά δεν είχε κάποιον κολλητό. Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι και δεν μας είχε πει ότι κάποιος τον πείραζε. Στους δικούς του μπορεί να είχε πει. Σε εμάς όχι. Άκουσα ότι τον έδεναν με ιμάντες και άλλα απίστευτα τα οποία δεν είδα ποτέ» υποστηρίζει ο φοιτητής



Πηγή: ESPRESSO

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα