Κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη: Γιατί τον έψαξαν αμέσως;

Δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, λέει η παρέα των Κρητικών, ενώ κάτοικος των Ιωαννίνων δηλώνει ξαφνιασμένος που κάποιοι συμφοιτητές του άτυχου Βαγγέλη άρχισαν να τον αναζητούν μόλις 6 ώρες μετά την εξαφάνιση του.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι μια δύσκολη στιγμή πραγματικά, πρέπει να φανούν δυνατοί, ο χρόνος είναι το φάρμακο. Είμαστε αθώοι, δεν φοβούμαστε κάτι από τη στιγμή που δεν έχουμε κάνει κάτι και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο κάθε άνθρωπος που κάθεται στο Facebook, να μην ανεβάζει ό,τι δει. Να περιμένει να δει τι θα γίνει, να περιμένει την δικαιοσύνη» λέει ένας συμφοιτητής του.

«Πρέπει να σταθούμε δυνατοί τέτοιες ώρες και εμείς στη σχολή και σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη. Θέλω να πω ότι για πράγματα τα οποία δεν ξέρουν οι άνθρωποι, δεν πρέπει να τα κατηγορούν. Είμαστε και οι τρεις εδώ πρωτοετείς στη σχολή. Δεν έχουμε δει καν κάτι τέτοιο που λένε. Βγάζουν σενάρια ότι εμείς φταίμε και ότι εμείς τον σέρναμε με ιμάντες και τον δέναμε στα παράθυρα και πολλά άλλα…» αναφέρει ένας άλλος.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είμαστε στεναχωρημένοι και μας έχουν στοχοποιήσει άδικα… Κάποιοι από το Facebook βάλανε φωτογραφίες και μας στεναχωρήσανε. Πρέπει να το ψάξει η αστυνομία; Eμείς είμαστε καθαροί και δεν έχουμε να φοβηθούμε πράγμα! Oι υπόλοιποι Κρητικοί είναι καθαροί και δεν φοβούνται τίποτα.» σημειώνει ένας τρίτος.

Οι Κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη απαντούν και στο γιατί βγήκαν έξι ώρες μετά την εξαφάνισή του, ψάχνοντάς τον.

«Δεν σήκωνε το τηλέφωνο του και είχε τα πράγματα του στο δωμάτιο του και τότε αρχίσαμε να ανησυχούμε. Ο Βαγγέλης δεν συνήθιζε να βγαίνει μόνος του, ούτε να αφήνει το τηλέφωνο του. Βγήκαμε να τον ψάξουμε από τη στιγμή που το καταλάβαμε.» σημειώνει ένας σύμφοιτητής του Βαγγέλη.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή στις 6 Φεβρουαρίου που ο σπουδαστής από το Ρέθυμνο εξαφανίστηκε, οι συμφοιτητές του λένε πως ο Βαγγέλης ήταν ήρεμος και χαμογελαστός και τίποτα δεν προμήνυε τι θα συμβεί.

«Εμείς καθόμασταν δίπλα – δίπλα, γελούσε. Δεν είχε ταραχτεί που είδε το παιδί που έχει τελειώσει τη σχολή και είναι φαντάρος, γιατί ήμουν στο λεωφορείο που σμίξανε. Χαιρετηθήκανε και κατεβήκαμε στα Γιάννενα και πήγε ο καθένας στη δουλειά του.» τονίζει ένας νεαρός με έναν άλλο να προσθέτει «Κάναμε παρέα ήμασταν κολλητοί, μαζί ξυπνούσαμε, μαζί κοιμόμασταν, μαζί τα κάναμε όλα, δεν μπορεί να βγαίνει μια Ελλάδα να μας κατηγορεί χωρίς να ξέρει κάτι. Εμείς είμαστε πρωτοετείς, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας τίποτα.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα