Ηράκλειο: 59χρονος ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Διεκόπη για τις 30 Μαρτίου, η δίκη του 59χρονου Ηρακλειώτη που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, αποφάσισε σήμερα, να διακόψει το δικαστήριο, λόγω κωλύματος ενός από τους δικηγόρους της υπόθεσης. Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10 όχι όμως και τα 15 έτη, κατά συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, τον περασμένο Ιούλιο.

Η σύλληψη

Οι αστυνομικοί, που είχαν πληροφορίες ότι ανήλικοι εισέρχονται αδικαιολόγητα στο σπίτι του κατηγορουμένου, εντόπισαν ένα από τα δύο θύματά του, τον 15χρονο, από τα αγόρια να εξέρχεται της οικίας του 59χρονου. Τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος τον προσέγγισε φιλικά και στην πορεία του πρότεινε να έχουν σεξουαλικές περιπτύξεις με αντάλλαγμα το ποσό των 10 ευρώ. Εκείνος αποδέχτηκε και αυτό συνέβαινε επί δύο χρόνια.

Ο 15χρονος κατέθεσε ότι παρόμοιες πράξεις έχουν τελεστεί από τον 59χρονο και βάρος ενός 17χρονου, τότε, αγοριού. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και εκείνος εξεταζόμενος, όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, επιβεβαίωσε την καταγγελία. Το αγόρι που φοιτά σε ειδικό σχολείο λόγω δυσλεξίας, υποστήριξε ότι είναι γείτονες με τον κατηγορούμενο. Τον προσέγγισε και εκείνον φιλικά, τον καλούσε στο σπίτι και όπως ανέφερε κάποια στιγμή που έδειξε τις ...προθέσεις του. Ο νεαρός, κατέθεσε ότι ο 59χρονος ασέλγησε σε βάρος του τουλάχιστον 20 φορές. Κατά την σύλληψή του, ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος, αντέδρασε απωθώντας και κλωτσώντας τους αστυνομικούς.

cretalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα