Εισαγγελική εντολή για την υπόθεση Γιακουμάκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εισαγγελέας ήδη έδωσε εντολή ο φάκελος όχι απλά να παραμείνει ανοιχτός αλλά να ξεκινήσει η έρευνα από μηδενική βάση, να επανεκτιμηθούν οι μόλις τέσσερις καταθέσεις και να επεκταθεί ο κύκλος των προσώπων που ερευνώνται για πιθανή σχέση με την υπόθεση.

Η αστυνομία ζητά πλέον από όσους γνωρίζουν έστω και το παραμικρό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη είτε εκείνων που σκότωσαν είτε οδήγησαν τον 20χρονο στην αυτοκτονία να μιλήσουν και να βοηθήσουν στην έρευνα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση σημειώνουν ότι δεδομένων των τραγικών εξελίξεων θα ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων στον περίγυρο του άτυχου 20χρονου, οι οποίες θα επικεντρωθούν στη Γαλακτοκομική Σχολή και τους συμφοιτητές του. Εκτιμάται από τις Αρχές ότι σύντομα θα ανοίξουν τα στόματα που παραμένουν ερμητικά κλειστά για να αποκαλυφθεί όλο το παρασκήνιο της ψυχολογικής και σωματικής βίας αλλά και τα πρόσωπα που του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση, όπως έχει αποκαλυφθεί.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα