Νεκρός βρέθηκε ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης,

Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα από την έρευνα που έγινε στη σχολή του Βαγγέλη και επιβεβαιώνει ότι ο 20χρονος γινόταν συνεχώς στόχος επιθέσεων από κρητικούς συμφοιτητές του. "Εκτιμώ ότι πράγματι η κατάσταση δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στο παιδί", δηλώνει ο Νομικός Σύμβουλος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα".

Τις επόμενες ημέρες, μετά και την απομάκρυνση του διευθυντή της σχολής, αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο των καθηγητών με θέμα την επιβολή κυρώσεων στους σπουδαστές που εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότιπριν μερικές ημέρες σε χωριό της Μεσαράς είχε προσαχθεί άνδρας που φέρεται να έχει άμεση σχέση στην εξαφάνιση του Βαγγέλη.

Πριν λίγες μέρες η αστυνομία είχε καλέσει ζευγάρι από την Μεσαρά για ανάκριση επειδή είχαν επισκεφτεί την γαλακτοκομική σχολή.

Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί σίγουρο ότι ο άτυχος Βαγγέλης περνούσε μια κόλαση από συμφοιτητές του οι οποίοι τον ενοχλούσαν συστηματικά σε σημείο... βασανισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον έκλειναν μέσα σε ντουλάπα και του πετούσαν λεφτά για να τραγουδήσει ενώ το παιδί έκανε μπάνιο στις 3 τα ξημερώματα για να μην του κλείνουν το ζεστό νερό!


Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός του αδικοχαμένου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Σήμερα το πρωί στις 7.30 περίπου, ένα νεαρό ζευγάρι που βρέθηκε στην περιοχή και κόλλησε το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να βρουν ένα ξύλο για να μπορέσει να βοηθήσει το αυτοκίνητο, βρήκε τη σορό και ειδοποίησε την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης και συνέχισε:

«Όντως βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα στο πτώμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα πριν έρθει το ειδικό κλιμάκιο από τη Θεσσαλονίκη».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα