Ντροπή σε αυτούς που διακινούν σενάρια για βεντέτα

Αγωνία, πίκρα και στεναχώρια διακατέχει τους κατοίκους του χωριού Αρμένοι από... όπου κατάγεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Το cretapost βρέθηκε στο χωριό και συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι κάνουν λόγο για μια εξαιρετική οικογένεια που δεν έχει έρθει σε αντιδικία με κανέναν και όλοι ελπίζουν σ’ ένα θαύμα για να βρεθεί το παλικάρι.

«Φυσικά και δεν πρέπει να κλείσει το θέμα αν δεν μάθουμε τι έχει γίνει. Και σίγουρα δεν έχουν βγει στον αέρα όλα αυτά που έχουν συμβεί. Πάρα πολλά πράγματα δεν έχουν ειπωθεί από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι τα ξέρουν και σιωπούν. Και φυσικά όχι εδώ στα Γιάννενα. Κάποιοι φοβούνται και πρέπει να βρεθεί τι είναι αυτό που φοβούνται γιατί από ‘κει θα βρεθεί η άκρη για να βρεθεί και ο Βαγγέλης» τονίζει ένας κάτοικος στην κάμερα του cretapost.

Επίσης οι κάτοικοι με όλα αυτά που έχουν βγει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «αισθάνονται αποσβολωμένοι». Όπως χαρακτηριστικά λένε «δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Έχουνε πάρα πολλά πράγματα ειπωθεί πάρα πολλές εικασίες οι οποίες θα καταρριφθούν όταν βρεθεί η πραγματική αλήθεια.

Την ίδια ώρα κάποιος άλλος υπογραμμίζει ότι «Η σχολή θα έπρεπε να επέμβει πιο δυναμικά».

«Ντροπή σε αυτούς που διακινούν σενάρια για βεντέτα», λέει ο θείος του Βαγγέλη

«Πυρ και μανία» ο κρητικός θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βισδιαδάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες γίνεται κοινωνός πολλαπλών ανυπόστατων πληροφοριών.

Όπως ο ίδιος λέει, μιλώντας στο protothema.gr, όλες αυτές οι φήμες αποτελούν αποκυήματα φαντασίας κάποιων που έχοντας έλλειψη σεβασμού στο δράμα και την αγωνία της οικογένειας μιλούν για υπόθεση πίσω από την οποία κρύβεται «βεντέτα»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα