Νέες έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Βίντεο

Στο πλευρό της οικογένειας όλη η πόλη των Ιωαννίνων και μαζί και οι Αρχές που ακούραστα συνεχίζουν τις έρευνες  για τον εντοπισμό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη τα ίχνη του οποίου  χάθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου...

Με  αστυνομία και ΕΜΑΚ "χτενίστηκε" εχθές για μια ακόμη φορά ο  χώρος της Γαλακτοκομικής Σχολής,χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα.

Με την ίδια  αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν  και σήμερα οι έρευνες στον Κατσικά Ιωαννίνων ,στην παραλίμνιο περιοχή απο δυνάμεις της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Με φουσκωτή λέμβο οι άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή ,τάφρους , "κρυφά" σημεία με πυκνή βλάστηση και καλαμιώνες, ενώ η έρευνα συνεχίστηκε εκ νέου και μέσα στη λίμνη Παμβώτιδα ,χωρίς δυστυχώς να προκύψει κάποιο νέο στοιχείο

Όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ που είχε διεξαχθεί στην Γαλακτοκομική Σχολή στα Γιάννενα, με πιθανή ημέρα σύνταξης του πορίσματος την Πέμπτη. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή  απο τριμελή επιτροπή με επικεφαλής τον κ.Αθανασόπουλο. Μέσα απο το πόρισμα θα πέσει φως στο τι ακριβώς επικρατούσε στη Σχολή όπου φοιτούσε ο 20χρονος Βαγγέλης και αν τα όσα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εν το μεταξύ, σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, έγινε συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση με το θείο του Βαγγέλη, Γιώργο Βιδιαδάκη και τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Κατά την έξοδό των δύο αντρών από το γραφείο του υπουργού, ο θείος του Βαγγέλη δήλωσε στο protothema.gr: «Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα. Ο κ. Πανούσης δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση εξαφάνισης του ανιψιού μου».

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης που έγινε από τον κ. Πανούση ο οποίος, όπως είχε είχε εκδηλώσει τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του στην οικογένεια του αγνοούμενου φοιτητή από την πρώτη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα