Αχαΐα: Αιρετός ... ξυλοκόπησε άγρια 27χρονη μέσα σε καφενείο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρής γυναίκας σε καφενείο στην περιοχή του Πρέβεδου από αιρετό, η οποία βρέθηκε αβοήθητη μετά από ώρα μέσα στο κατάστημα και ενώ ο δράστης είχε αποχωρήσει.

Ο… αιρετός, που επί χρόνια τυγχάνει της ασυλίας των κομμάτων της εκλογικής πελατείας ,έχει γίνει κατ’ επανάληψη πρωταγωνιστής σε επεισόδια και μάλιστα αυτοεμφανίζεται ως προστάτης οικογενειών της περιοχής, ενώ πριν από χρόνια έφαγε της χρόνιας του σε χώρο εργασίας όπου βρισκόταν παράνομα , αφού όφειλε να πηγαίνει στη δουλειά του στο δημόσιο.

Αντί αυτού επί δεκαετίες με την ανοχή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων στην περιοχή και με κομματική κάλυψη έχει μετατραπείς σε ‘σερίφη’ της Ερυμάνθειας.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο θύμα της επίθεσης  του αιρετού είναι μια 27χρονη εργαζόμενη σε καφενείο .

Ο ηλικιωμένος πήγε στις 6 το πρωί στο κατάστημα, και αφού την εξύβρισε άρχισε να την χτυπά με κλωτσιές και γροθιές ακόμη και στο κεφάλι με πρωτοφανή βιαιότητα.

Αποτέλεσμα ήταν η νεαρή να βρεθεί αναίσθητη και αβοήθητη στο πάτωμα και όταν συνήλθε κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ενώ ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η επίθεση έχει καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα.

patrastimes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα