Προσωρινά ελεύθερος ο 24χρονος παιδόφιλος της Θεσσαλονίκης

Τις έντονες αντιδράσεις συγγενών, ακόμα και αστυνομικών που ερεύνησαν την υπόθεση, έχει προκαλέσει  η απόφαση των δικαστικών Αρχών στη Θεσσαλονίκη να αφήσουν προσωρινά ελεύθερο και με περιοριστικούς όρους τον 24χρονο που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο μικρών παιδιών μόλις 10 και 4 ετών, βιντεοσκόπησε τις φρικτές του πράξεις και στη συνέχεια διακίνησε το υλικό αυτό στο διαδίκτυο για να το μοιραστεί μαζί με άλλους παιδόφιλους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδάκια αυτά είναι αδερφάκια, ανήκουν στον πολύ στενό κύκλο του συλληφθέντα και είναι γειτονόπουλα. Οι ειδεχθείς αυτές πράξεις του έγιναν πριν δύο χρόνια και μάλιστα μέσα στο σπίτι του συλληφθέντα.

Στην πρώτη περίπτωση βιντεοσκοπήθηκαν με στημένη κάμερα, όπου είναι ευκρινέστατες οι πράξεις του, και στη δεύτερη που είναι λίγο θολές με κινητό τηλέφωνο, διάρκειας και τα δύο αρχεία περίπου 4-5 λεπτών. Η ένσταση των Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έγκειται στο γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός που ισχυρίστηκε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και παιδικά τραύματα... από βίαια περιστατικά του παρελθόντος, δεν παύει να εξετάζεται στην παρούσα φάση για το εάν είναι υπεύθυνος και για άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος άλλων παιδιών, αφού τα αρχεία με το αρρωστημένο υλικό που είχε στη διάθεσή του είναι τεράστιου όγκου και μένει να διερευνηθούν ένα προς ένα!

Επίσης δεν δόθηκε εντολή δημοσιοποίησης των στοιχείων του, ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση του 55χρονου Τρικαλινού που κατεδίωκαν επί χρόνια ελληνικές και αμερικανικές Αρχές ως τον Νο1 Ευρωπαίο διακινητή παιδοφιλικού περιεχομένου, εκείνος προφυλακίστηκε. Ο ίδιος παραδεχόταν σε chat room ότι έχει επίσης ασελγήσει σε βάρος παιδιών και μένει να διαπιστωθεί αν όντως το έχει πράξει και ποια είναι τα τυχόν θύματά του.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα