"Δεν μπορούσα ελέγξω τον εαυτό μου και το πάθος μου... "

Ούτε μία μέρα δεν μείωσε την ποινή το Κακουργιοδικείο Πατρών στον 42χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών από τον Πύργο που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, για πορνογραφία ανηλίκου και αποπλάνηση, σε βάρος 17χρονης που φοιτούσε στη σχολή του και μάλιστα όλα αυτά να τα έχει υποστεί σε ηλικίας 14 ετών.

Σύμφωνα με το patrisnews, το β/θμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών μετά από ενδελεχή έρευνα πολύκροτης υπόθεσης και με ομόφωνη γνώμη των τακτικών δικαστών και των ενόρκων απέρριψε όλα τα αιτήματα του κατηγορουμένου και επέβαλλε την ίδια ποινή.

Εντύπωση προκάλεσε η ομολογία του 42χρονου δάσκαλου οποίος είπε «πως δεν μπορούσα ελέγξω τον εαυτό μου και το πάθος μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η ψυχραιμία, η αξιοπρέπεια και η προσήλωση  στο θεσμό της δικαιοσύνης των γονέων της παθούσας και της ίδιας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία περιέγραψε με σαφήνεια τα όσα είχε υποστεί επί οκτώ μήνες, τα οποία εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της τρία χρόνια αργότερα.

Σε πρώτο βαθμό ο 42χρονος, μετά από 10ωρη ακροαματική διαδικασία,  καταδικάστηκε ομόφωνα σε 12 έτη για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης και σε 5 χρόνια για πορνογραφία ανηλίκου, αφού όπως αναφέρονταν στο κατηγορητήριο, κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις και εν΄αγνοία της ανήλικης και κατά συγχώνευση έγιναν 15χρονια.

Όπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία ο 42χρονος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο χώρο που δίδασκε πολεμικές τέχνες και μαγνητοσκοπούσε τα κορίτσια στο χώρο του γυμναστηρίου χωρίς την θέλησή τους για αυτό και βρέθηκαν 6cd και χιλιάδες φωτογραφίες.