Έφυγε από τη ζωή χάνοντας τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του

Έφυγε από τη ζωή χάνοντας τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του

Δυστυχώς ο 17χρονος Παναγιώτης δεν είναι πια ανάμεσά μας Τις πρώτες πρωινές ώρες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλευόταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να επανέρθει δυνατός. Η περίπτωσή του μάλιστα ευαισθητοποίησε πολλούς και το απόγευμα του Σαββάτου έγινε στη Λαμία φιλανθρωπικός αγώνας Χάντμπολ ανάμεσα στη Φθία Λαμίας και την ΑΕΚ, από όπου και η φωτογραφία.

Ο Παναγιώτης Μπούρας από τη Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανιάς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου. Από τότε έδινε έναν άλλον αγώνα, ζωής, στον οποίο δυστυχώς βγήκε ηττημένος.

Φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Να σημειώσουμε πάντως πως τα λιγοστά χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον αγώνα δόθηκαν στον πατέρα του, ο οποίος ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου της Λαμίας αλλά και όλους εκείνους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τη προσπάθεια του Παναγιώτη.
Πηγή Tromaktiko

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: