Κάρυστος: Τελικά ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε τον άνδρα της

Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Θήβας η 24χρονη συζυγοκτόνος από την Κάρυστο η οποία στις 13 Μαρτίου του 2013 σκότωσε τον άντρα της.

Η 34χρονη συζυγοκτόνος στις 14 Μαρτίου του 2013 τηλεφώνησε στην αστυνομία της Καρύστου, αναφέροντας πως ο άντρας της πυροβολήθηκε στο κεφάλι και ενημερώνοντας πως ήταν νεκρός. Τότε, είχαν βρεθεί το πιστόλι με το οποίο φερόταν να είχε αυτοκτονήσει με δύο φυσίγγια στη γεμιστήρα και δίπλα τους ένας κάλυκας από τη σφαίρα που σκότωσε τον 45χρονο.

Όλα επιβεβαίωναν την εκδοχή της αυτοκτονίας, αλλά η λεπτομερής εργαστηριακή εξέταση στα ευρήματα έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το βασικό στοιχείο που γέμισε με υποψίες τους αστυνομκούς, είναι ότι δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του υποτιθέμενου αυτόχειρα, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν.

Καθώς οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονταν ασταμάτητα, αποδείχθηκε πως δολοφόνος ήταν η 34χρονη γυναίκα, η οποία, αφού κλήθηκε ξανά και ξανά για κατάθεση, τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε βάλει τέλος στη ζωή του συζύγου της με τον οποίο είχε διαφορές, αναφέρει το eviatop.blogspot.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα