Ρόδος: Δάσκαλος καράτε κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, στην προσεχή του συνεδρίαση, θα καθίσει ένας καθηγητής πολεμικών τεχνών που δίδασκε σε αίθουσα διδασκαλίας καποδιστριακού δήμου στο νησί της Ρόδου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού, που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη!

Κατά την χειμερινή περίοδο το ανήλικο θύμα διδάσκονταν μαθήματα καράτε σε αίθουσα του πρώην δήμου. Στις 17 Ιουλίου 2010 και περί τις 13:00, ενώ βρίσκονταν μαζί με τους γονείς της στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν, προσήλθε ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι δάσκαλος καράτε και οικογενειακός φίλος τους και ζήτησε από την ανήλικη να μεταβούν στη σχολή καράτε, απέναντι από το μαγαζί των γονέων της, για να μαζέψουν μπουκάλια.

Η ανήλικη άρχισε να μαζεύει τα μπουκάλια όταν ο κατηγορούμενος τη φώναξε από το δεύτερο μικρό δωμάτιο της σχολής, όπου βρισκόταν. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η ανήλικη αρνήθηκε και εκείνος επέμενε και προσπαθούσε να την αγκαλιάσει, πιάνοντάς την από τη μέση.

Εν συνεχεία την έβαλε να καθίσει πάνω σε μια καρέκλα με τα γόνατα και με την πλάτη γυρισμένη σ’ αυτόν για να την αγκαλιάσει. Εν συνεχεία σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ασέλγησε σε βάρος της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίσθηκε η μητέρα της, που είχε ανησυχήσει, διότι είχε περάσει αρκετή ώρα και η κόρη της δεν είχε βγει από τη σχολή, είδε τη σκηνή, έβαλε τις φωνές, έσπρωξε τον κατηγορούμενο και η ανήλικη κατόρθωσε να του ξεφύγει.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι η ανήλικη είχε τραυματισθεί στο δεξί της πόδι στο πίσω μέρος πριν μπει στη σχολή και τού ζήτησε να της κοιτάξει το πόδι. Γι’ αυτόν τον λόγο την έβαλε να καθίσει κατά αυτόν τον τρόπο στην καρέκλα και είχε σκοπό να της βάλει ψυκτικό υγρό για να ανακουφίσει τον πόνο, όπως ισχυρίζεται.

dimokratiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα