Επαναστατικό Αγώνα δείχνει η βομβιστική επίθεση στο Χαλάνδρι

Τον βομβιστή του υποκαταστήματος τράπεζας στο Χαλάνδρι "σκανάρουν" οι Αρχές, καθώς οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του.

Ο δράστης, είναι νεαρός, μετρίου αναστήματος. Είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να ήταν μεταμφιεσμένος.

Τις κινήσεις του ατόμου κατέγραψαν τόσο οι κάμερες της τράπεζας όσο και παρακείμενων καταστημάτων, ενώ, ο δράστης φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά σε ποια σημεία ήταν τοποθετημένες κάμερες.

Πάντως, οι Αρχές κοιτούν προς την πλευρά του Επαναστατικού Αγώνα και της Πόλας Ρούπα, καθώς, η συνδεσμολογία παραπέμπει σε μεθόδους που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, ενώ, όπως αναφέρουν πυροτεχνουργοί, στο μεταλλικό κουτί καφέ υπήρχαν περίπου 2 κιλά ζελατινοδυναμίτιδας, καλώδια, συστοιχία μπαταριών των 1,5 V, μεγάλο ρολόι και δύο πυροκροτητές (ένας κοινός και μία αντίσταση ηλεκτρικής λυχνίας).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Η ίδια συνδεσμολογία είχε χρησιμοποιηθεί και στον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε χρησιμοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 στην είσοδο της ΔΟΥ Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα