Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης στο Μικρολίμανο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του δράστη ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, «γάζωσε» ένα ολόκληρο μαγαζί στο Μικρολίμανο.

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, με την αστυνομία να γνωρίζει όχι μόνο τα στοιχεία του δράστη, αλλά και αυτά των δύο φίλων του που βρίσκονταν μαζί του στο νυχτερινό κέντρο, πριν αυτός πάθει... αμόκ και ξεκινήσει να πυροβολεί τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο με καλάσνικοφ.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν στο κέντρο της Αττικής, αλλά και εκτός Αθηνών, αφού δε θεωρείται απίθανο ο σεσημασμένος κακοποιός να βρίσκεται κάπου στην επαρχία προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης. Το έργο των αστυνομικών αυτόματα γίνεται πιο εύκολο, αφού έχουν στη διάθεσή τους και τις μαρτυρίες των θαμώνων αλλά και υλικό από κάμερες κινητών τηλεφώνων.

Η αστυνομία θεωρεί τον δράστη ιδιαίτερα επικίνδυνο και για το λόγο αυτό σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, προκειμένου να συμβάλλουν όλοι στη σύλληψή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το Σάββατο 22/11/14, ο δράστης μάλλον στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες επιθέσεις και σε άλλα νυχτερινά κέντρα, σε διάφορς περιοχές της Αθηνάς και για το λόγο αυτό η αστυνομία θεωρεί «στοίχημα» την υπόθεση του.

Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο, «γαζώνοντας» με σφαίρες τους θαμώνες.

Οι ίδιες μαρτυρίες τόνισαν επίσης ότι το μένος του δράστη ήταν τέτοιο, που παρά τις φωνές και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ο δράστης φώναζε «απόψε θα πεθάνετε όλοι».

Πήραν εξιτήριο έξι τραυματίες

Από το περιστατικό 15 άτομα τραυματίστηκαν και εκτός κινδύνου νοσηλεύονται ακόμα εννέα άτομα, τα οποία φέρουν τραύματα στα πόδια και τα χέρια, ενώ άλλοι έξι έχουν πάρει εξιτήριο.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα