Παλαιό Φάληρο: Την βρήκε ο γιος της άγρια δολοφονημένη στο σπίτι

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς της οδού Ναυσικάς στο Παλαιό Φάληρο από την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα είχε μια καθημερινή συνήθεια: κάθε απόγευμα πήγαινε τη βόλτα της στο κέντρο της Νέας Σμύρνης. Αρνούνταν να κλειστεί στο σπίτι. Ήθελε να ζήσει. Αλλά δεν την άφησαν.

Χθες το απόγευμα, πέρασε από το σπίτι της ο γιος της. Την πήρε με το αυτοκίνητο για να την πάει τη βόλτα της. Γύρισε σπίτι στις 19:00 ή λίγο αργότερα. Ίσως ο δράστης ή οι δράστες να την ακολούθησαν.

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επήλθε περίπου τα μεσάνυχτα.

Την βρήκε νεκρη σήμερα το μεσημέρι στις 14:15 ο γιος της όταν πήγε στο σπίτι της, σε ένα ισόγειο διαμέρισμα τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ναυσικάς 54 στο Παλαιό Φάληρο για να τη δει.

Οι γείτονες τον άκουσαν να φωνάζει. Είχε βρει τη μητέρα του νεκρή. Δεμένη και φιμωμένη με την πετσέτα της κουζίνας. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε προλάβει να αλλάξει μετά την επιστροφή της από τη βόλτα. Το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο, αφού ο δράστης ή οι δράστες έψαξαν για χρήματα ή κοσμήματα.

Η πόρτα του διαμερίσματος, σύμφωνα με γείτονες, δεν ήταν παραβιασμένη. Ήταν όμως ξεκλείδωτη, κάτι που δεν συμβαδίζει με τις συνήθειες του θύματος, που πάντα κλείδωνε. Γι’ αυτό υπάρχει η εκτίμηση πως ίσως να την ακολούθησαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού και να μην πρόλαβε η ηλικιωμένη να αντιδράσει.

Με δάκρυα στα μάτια, μια από τις γυναίκες της γειτονιάς που γνώριζαν το θύμα ξέσπασε: "Μας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια μας! Έτσι μας κατάντησαν!".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα