Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 68χρονου "ζητιάνου" που ασελγούσε σε ανήλικα

Στη δημοσιότητα δώθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 68χρονου στο Πειραιά που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια, κατόπιν σχετικής εντολής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος  ζητιάνευε παίζοντας μπουζούκι, συνελήφθη επ' αυτοφώρω, στις 16 Οκτωβρίου, στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, να ασελγεί σε βάρος δυο ανηλίκων αγοριών, ηλικίας 13 και 15 ετών, από την Ρουμανία.


Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Πανίδης του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας και γεννήθηκε το 1946, στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν την βεβαιότητα πως ο κατηγορούμενος έχει ασελγήσει σε βάρος κι άλλων παιδιών, τα οποία έβρισκε, κυρίως, στους δρόμους του Πειραιά, όπου και ζητιάνευε παίζοντας μπουζούκι.

«Αυτά έρχονταν στο σπίτι μου και έπαιρναν και το χαρτζιλίκι τους, εγώ δεν τους έκανα τίποτα, τα παιδιά ήθελαν», υποστηρίζει ο ίδιος, προκαλώντας ακόμα περισσότερο το κοινό αίσθημα.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τη δράση του να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6476370 και 210 6411111. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα