Πατέρας Φύσσα: Αν μου στρίψει θα κάνω κακό στους ανθρώπους

«Η δολοφονία του παιδιού μου ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο». Αυτά είναι τα λόγια του πατέρα του Παύλου Φύσσα που έπεσε νεκρός μετά τις τρεις θανάσιμες μαχαιριές από τα χέρια του Χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Ο Παναγιώτης Φύσσας περιγράφει τα τελευταία λεπτά της ζωής του γιού του, ενώ συνεχίζει να δηλώνει ότι η δολοφονική επίθεση στον Παύλο ήταν ένα σχέδιο καλά οργανωμένο .

«Καταρχήν, πριν τον σκοτώσει του είχε μιλήσει του γιου μου, πριν 20 λεπτά, τον ρωτούσε που είναι η Κεφαλληνίας για να βρει κάποια καφετέρια και ήταν μισή ώρα εκεί πριν περίπου. Κάπου είχε αράξει, είχε φέρει τρία τέσσερα άτομα, τα άδειασε. Άνθρωποι που γνώριζαν τον Παύλο και τα είδαν μου τα είπαν αυτά. Είδαν και τον Ρουπακιά που σταμάτησε στο διάζωμα και κοιτούσε τους τρεις που τον βαρούσαν και αφού τον τσεκάρισε καλά καλά, πήγε ο Ρουπακιάς και τον μαχαίρωσε. Σχεδιάκι ήταν οργανωμένο, μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παύλου.

Τα αντιφασιστικά τραγούδια του Παύλου Φύσσα ήταν "αγκάθι" για τον σκληρό πυρήνα της Νίκαιας, πιστεύει ο πατέρας του.

«Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι τι πραγματικά έγινε εκείνη τη νύχτα. Μια χαρά το είχαν σχεδιάσει μήνες. Ένας τραγουδιστής που βρίζει, δεν έβριζε το φασισμό; ο άλλος τι λέει; Όπου σε πετύχω, θα σε φάω, αφού του βρίζεις την ιδεολογία του» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Φύσσας  και συγκινημένος πρόσθεσε «Έχω χάσει ένα παιδί, ζούσα για αυτό το παιδί, ανέπνεε αυτός και έπαιρνα κι εγώ αναπνοή από αυτόν... Παρεϊτσα τον είχα, παντού μαζί …κολλητός μου ήταν και πως αντέχω και δεν έχω κάνει κάποιο κακό στην ανθρωπότητα και δεν ξέρω, αν θα το κάνω,  αν μου στρίψει μεθαύριο και το κάνω για να εκδικηθώ τους ανθρώπους. Τόσο μίσος έχω για τους ανθρώπους. Τόσο μίσος έχω»

Πρόσωπο στοχοποιημένο από τη Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τον 34χρονο μουσικό και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος μέσα από την πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών.

Όσο για τον πατέρα του Παύλου Φύσσα, αυτός το μόνο που ζητά είναι δικαίωση για το αδικοχαμένο παλικάρι του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα