Συγκλονιστικό θαύμα σε Εκκλησία της Μελβούρνης

Ο Εσταυρωμένος εμφανίστηκε πάνω στα Ιερά βήλα του ναού των ασσυρίων St. Abdisho για κάποια λεπτά την 18/09/2014 από τις 17:34 ως και τις 17:40 λένε οι αυτόπτες μάρτυρες της εμφάνισης.

Μάλιστα οι παρόντες φωτογράφισαν την εικόνα αυτή.

Οι 2 αδελφές Sandra και η Sara δήλωσαν ότι το φως εμφανίστηκε πάνω στα βήλα μετά τον εσπερινό. Αυτό το φως στο σταυρού που είχε το απαύγασμα ενός υπερκόσμιου δειλινού παρέμεινε γι αρκετές ημέρες χωρίς όμως την μορφή του εσταυρωμένου κατά το υπόλοιπο διάστημα.

Η ασσυριακή εκκλησία της επισκοπής Αυστραλίας δηλώνει απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς τους πιστούς ότι το φως δεν είναι τεχνητό και ότι η εκκλησία που διεξήγαγε έρευνα και συγκέντρωσε μαρτυρίες κατέληξε ότι δεν επρόκειτο ούτε για αχτίδες φωτός από τον ήλιο ούτε για οτιδήποτε άλλο.Οι κoπέλες που ήταν αυτόπτες του συμβάντος κατέθεσαν την μαρτυρία τους και όλο το υλικό και η εκκλησία κρίνει ότι αποδείχθηκε η τιμιότητα την ειλικρίνεια τους και την δύναμη της πίστη τους κάτι που έγινε αποδεκτό και από την κοινή γνώμη της Μελβούρνης.

Ο φωτοβόλος σταυρός της Μελβούρνης και η παρουσία του Εσταυρωμένου προκαλεί ένα συναίσθημα αισιοδοξίας στους πιστούς ότι θα καταλυθούν τα όποια σκοτάδια των καιρών.

Την ανακοίνωση αυτού του συμβάντος αναφέρει το γραφείο τύπου της ασυυριακής εκκλησίας στο Σύδνευ Αυστραλίας. Το περιστατικό κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου ενώ εκτενή ρεπορτάζ μεταδίδουν ασσυριακά μέσα σε όλον τον κόσμο και χριστιανικές ιστοσελίδες. Μήνυμα ελπίδας για την ταραγμένη Συρία;

Στα βόρεια προάστια της Μελβούρνης συγκεντρώνονται 4 εκκλησίες της Ανατολής .Εκεί είναι και ο ναός St Abdisho. Πιο δυτικά έχουν εγκατασταθεί οι χαλδαίοι και οι συρορθόδοξοι. Αυτές οι κοινότητες δίνουν δυναμικό παρόν ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης με κινητοποιήσεις για τους διωγμούς που υφίστανται οι ομόθρησκοί τους σε Ιράκ και Συρία από το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: dimpenews.com

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ σε Εκκλησία της Μελβούρνης: Εμφανίστηκε ο Εσταυρωμένος...Δείτε την φωτογραφία! [photo] - Φωτογραφία 2

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα