Η Ντόρα Μπακογιάννη φανατική οπαδός του Σάκη Ρουβά

Μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις έστειλε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στη χθεσινή πρωινή εκπομπή του Mega. Ενα από τα μηνύματα εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, για τον οποίο είπε ότι γνώριζε πως θα κλείσει η Βουλή αλλά «δεν γνώριζε ακριβώς τη μέρα». Η ίδια, πάντως, ομολόγησε πως το γνώριζε.

Ενα άλλο μήνυμα έστειλε προς τους «Βατοπεδινούς» λέγοντας πως υπάρχουν διαδικασίες στο κόμμα και μέσα από αυτές θα κριθεί αν θα είναι υποψήφιοι όσοι το όνομά τους ενεπλάκη στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Εν τω μεταξύ, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε φανατική οπαδός του Σάκη Ρουβά, διευκρινίζοντας πως γνωρίζει προσωπικά τον τραγουδιστή και πως τον θεωρεί πολύ καλό άνθρωπο και πιστεύει πως θα πάμε καλά στο διαγωνισμό της Eurovision. Η υπουργός Εξωτερικών δεν δίστασε να πει πως το βράδι της Τρίτης παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, γεγονός που δεν το θεωρεί καθόλου υποτιμητικό, παρά τις αντίθετες απόψεις που ακούγονται κατά καιρούς για το συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό.

Εκεί που μας μπέρδεψε λίγο η κ. Μπακογιάννη είναι οι ποδοσφαιρικές της αδυναμίες. Οταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές με αφορμή την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, η υπουργός Εξωτερικών δήλωσε μεν οπαδός του Πανιωνίου, αυτό όμως μετά το γάμο της με τον Ισίδωρο Κούβελο, καθώς πριν ήταν οπαδός του «τριφυλλιού».