Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της Έλενας Παπαρίζου

Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα ήταν εκείνα που κοιμόταν στην αγκαλιά του πατέρα της. Τα πιο δυστυχισμένα για την Ελενα Παπαρίζου είναι τα φετινά που τον έχασε για πάντα! Η γνωστή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση τα ξημερώματα της Παρασκευής, μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της στο κέντρο της Ιεράς Οδού, όπου εμφανίζεται με τον Πασχάλη Τερζή. Το μαντάτο συνέτριψε την Ελενα, η οποία έφυγε αμέσως για το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Τόνι και τον αδελφό της Ντίνο. Η «number one» τραγουδίστρια είχε πολύ ζεστή σχέση με τον πατέρα της και τον μνημόνευε πάντα στις συνεντεύξεις της. «Ηταν ο άνθρωπος της ζωής της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά και παράλληλα προφητεύουν πως θα αργήσει πολύ να ξεπεράσει την απώλεια.

Η ίδια μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα στο ραδιοφωνικό σταθμό Σοκ FM είχε πει ότι αυτό που θυμάται πολύ έντονα από τα παιδικά της χρόνια είναι η στιγμή που ο πατέρας της «έκοψε τη... μουστάκα του»! Κάπου παρακάτω στην ίδια συνέντευξη η Παπαρίζου συμπλήρωσε πως τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα για εκείνη ήταν αυτά που περνούσε ως πιτσιρίκα στη Σουηδία και στο τέλος της μέρας κοιμόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Ο Γιώργος Παπαρίζος πέθανε σε ηλικία 59 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν σε γιορτινό γλέντι με συγγενείς και φίλους. Να σημειωθεί ότι ο Βολιώτης μετανάστης ήταν γνωστός και ιδιαίτερα σεβαστός στους κόλπους της ελληνικής ομογένειας της Σουηδίας. Μάλιστα, ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας του Γκέτεμποργκ είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στη Σουηδία τον περασμένο Μάιο.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ελενα Παπαρίζου έμεινε κλειστό για δύο βραδιές σε ένδειξη πένθους για  το θάνατο του πατέρα της, ενώ θα επαναλειτουργήσει κανονικά από μεθαύριο Τετάρτη, που είναι και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Για την ώρα, πάντως, παραμένει αμφίβολο αν η Ελενα θα έχει μαζέψει μέχρι τότε τις δυνάμεις που χρειάζονται για να εμφανιστεί on stage.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από το σοκ που υπέστη και είναι συνεχώς δίπλα στη μητέρα της, Φρόσω, την αδελφή της Ρίτα, τον αδελφό της Ντίνο και φυσικά τον Τόνυ της, που είναι και ο φύλακας-άγγελός της. Αυτός έπρεπε, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκτελέσει το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης της δυσάρεστης είδησης στην Ελενα αμέσως μετά τη λήξη του προγράμματος. Εκείνη έκανε, μάλιστα, πλάκα από την πίστα αναζητώντας τον, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη τη στιγμή ο Τόνυ της μόλις είχε μάθει το τραγικό νέο και αναζητούσε τον κατάλληλο τρόπο για να της το πει.

Τραγική ειρωνεία; Παρ’ όλο που η Ελενα θρηνεί το χαμό του αγαπημένου της πατέρα, υπάρχει αυτές τις μέρες έντονη η γιορτινή παρουσία της στα κανάλια. Από τη μια η σαββατιάτικη guest εμφάνισή της στην εκπομπή «Mega Star» που μαγνητοσκοπήθηκε πριν από καιρό κι από την άλλη η συναυλία της από το Θέατρο Βράχων που έχει εντάξει ο Alpha στο γιορτινό του πρόγραμμα για αύριο το βράδυ. Στο πλευρό της τραγουδίστριας, πάντως, δεν βρίσκονται μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι. Δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει είναι και οι fans της. Αξίζει ν' αναφέρουμε ότι το Facebook έχει πλημμυρίσει με μηνύματα συμπαράστασης από φίλους που έμαθαν τα δυσάρεστα νέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα