Φυσική γενικής Παιδείας: Πανελλαδικές 2013, θέματα, απαντήσεις

Φυσική γενικής Παιδείας: Πανελλαδικές 2013, θέματα, απαντήσεις. Συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ' λυκείου. Οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν στα μαθήματα γενικής παιδείας Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών επαγγελματικών λυκείων θα ξεκινήσουν αύριο, Τρίτη 21 Μαΐου. Την Τετάρτη οι μαθητές θα εξεταστούν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης και στη Φυσική θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).


Την Παρασκευή ξεκίνησε η εξεταστική διαδικασία με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, όπου οι μαθητές κλήθηκαν να αναπτύξουν ένα συνδυαστικό θέμα για το περιβάλλον, το Διαδίκτυο και την αποξένωση των ανθρώπων μέσω του Ίντερνετ. Ο υπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την υποδειγματική άσκηση των καθηκόντων τους, αφού πρώτα φρόντισε να τους «ντύσει στο χακί», πριν καν προκηρυχθεί οποιαδήποτε κινητοποίηση.

Το madata.gr, όπως κάθε χρόνο, θα μεταδώσει μετά τη λήξη των εξετάσεων τις απαντήσεις των θεμάτων

Δείτε θέματα και τις απαντήσεις εδω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Μαρία Ζ.
Σχολιάστε το άρθρο: