Νεκρή 25χρονη στα Ίσθμια από ανταλλαγή πυροβολισμών

Νεκρή έπεσε 25χρονη που βρέθηκε ανάμεσα σε πυρά αστυνομικών και ληστών στα Ίσθμια. Οι δράστες λήστεψαν ταβέρνα στην Π. Εθνική Αθηνών - Θηβών, στις  9 το βράδυ της Παρασκευής και ακολούθησε καταδίωξη και συμπλοκή με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους δράστες.

Γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε.
Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο και τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών την ώρα της καταδίωξης.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα