Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Παρασκευή και 13 εναντίον της.

Με χειροπέδες οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος συνελήφη με ...κινηματογραφική ταχύτητα από την Αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Δριμύ κατηγορώ κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη σύλληψη του εκδότη - δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης και χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά».

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος και από εκεί με χειροπέδες στην Ευελπίδων. Ο ίδιος δήλωσε με νόημα ότι "ούτε επί Γεωργαλά δεν είχαν τέτοια μεταχείριση οι δημοσιογράφοι", παραπέμποντας στην υπόθεση Π. Καμμένου με τον υφυπουργό επί Χούντας.

Ο δικηγόρος του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Λιάτσος δεν ανέφερε το όνομα της κας Έλενας Τζούλη, όπως απαγόρευαν τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά απλώς έκανε λόγο για τη "δεύτερη σύζυγο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Star.gr
Σχολιάστε το άρθρο: