Τι έγινε με τον Κούγια και την Βατίδου;

Την έξοδο του Αλέξη Κούγια από το αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, με αίματα στο πρόσωπο και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ομως τί συνέβη πραγματικά ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου;

Οπως υποστηρίζει ο γνωστός ποινικολόγος, το βράδυ της Παρασκευής (08/02) δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 6χρονο γιο του Χρήστο, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η μητέρα του απουσιάζει από το σπίτι και ότι ο ίδιος με την 3χρονη αδελφή του Μάϊρα βρίσκονται με την 20χρονη οικιακή βοηθό. Αμέσως, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέει ο δικηγόρος, μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε μέχρι πρόσφατα με την οικογένειά του και ζήτησε από την νταντά των παιδιών να του ανοίξει, όμως εκείνη δεν υπάκουε στις εντολές του. Ολα αυτά λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Μην μπορώντας να μπει στο σπίτι, ο Αλέξης Κούγιας περίμενε έξω από αυτό και μέσα στο αυτοκίνητό του την Εύη Βατίδου να επιστρέψει. Οταν η ώρα έφθασε περίπου πέντε και μισή το πρωί, η πρώην γυναίκα του κατέφθασε, συνοδευόμενη από μία φίλη της δημοσιογράφο, έναν προσωπικό της φίλο - γιο γνωστού επιχειρηματία και - κατά τον Αλέξη Κούγια - δύο άνδρες της προσωπικής φρουράς του φίλου της.

Η πρώην σύζυγός του μπήκε με το αυτοκίνητό της στο γκαράζ του σπιτιού. Το ίδιο και ο Αλέξης Κούγιας που πρόλαβε να μπει στον ίδιο χώρο πρωτού η τηλεχειριζόμενη πόρτα κλείσει. Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Η πλευρά του ποινικολόγου υποστηρίζει ότι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίστηκαν από το πουθενά οι δύο σωματοφύλακες του φίλου της πρώην συζύγου του και άρχισαν να τον βρίζουν με τα χειρότερα λόγια και να τον χτυπούν. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχε και η Εύη Βατίδου, η οποία, όπως λέει ο Αλέξης Κούγιας, τον χτύπησε με το τακούνι του παπουτσιού της στο μάτι, ενώ δε σταματούσε ούτε λεπτό να προτρέπει τους υπολοίπους να σκοτώσουν τον πρώην σύζυγό της. Οσο για τα υπόλοιπα τραύματα που φέρει στο πρόσωπο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προήλθαν από σιδηρογροθιά.

Ο Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να ξεφύγει από τον καβγά. Στην προσπάθειά του αυτή, λέει ότι δέχθηκε πυροβολισμό και ότι ζει από θαύμα. Μέσα στα επόμενα λεπτά, κατάφερε να πάρει τα δύο του παιδιά από το σπίτι και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης όπου και κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του. Μάλιστα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο.

Η Εύη Βατίδου, τώρα, ισχυρίζεται ότι πρωταγωνιστές στα όσα διαδραματίστηκαν ήταν εκείνη, η φίλη της και ο πρώην σύζυγός της. Παραδέχεται ότι απουσίαζε από το σπίτι και ότι γύρισε αργά το βράδυ με την δημοσιογράφο, καθώς και ότι μπορεί να χτύπησε τον Αλέξη Κούγια, στην προσπάθειά της να αμυνθεί, εξαιτίας του ότι εκείνος άρπαξε τις τσάντες κα τα κινητά τηλέφωνα και των δύο γυναικών. Δήλωσε επίσης ότι εκείνοι που άφησαν τις δύο γυναίκες στο σπίτι της Βουλιαγμένης ήταν δύο φίλοι τους, που ουδεμία σχέση έχουν με προσωπική ασφάλεια, οι οποίοι λίγα λεπτά αφότου αποχώρησαν, ειδοποιήθηκαν από την ίδια να επιστρέψουν. Οταν όμως επέστρεψαν, κανείς τους δεν χτύπησε τον Αλέξη Κούγια. Ηταν απλώς παρόντες. Ερωτώμενη μάλιστα από δημοσιογράφο τηλεοπτικού δικτύου, ως προς το λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά, η Εύη Βατίδου απάντησε ότι κατ'αυτήν, ο πρώην σύζυγός της τα κάνει όλα αυτά γιατί δεν θέλει να δώσει τα χρήματα που εκείνη ζητά ως διατροφή για τα παιδιά τους. Σημειωτέον ότι η διατροφή που έχει απαιτήσει η Κα Βατίδου ανέρχεται σε 23.000 ευρώ μηνιαίως.

Στο ίδιο κανάλι μίλησε τηλεφωνικά και ο Αλέξης Κούγιας που διέψευσε τους ισχυρισμούς περί οικονομικών και τόνισε την ηθική διάσταση που έχει για εκείνον το θέμα της αξιοπρέπειας και της σωστής συμπεριφοράς της πρώην συζύγου του.

Το ζευγάρι θα λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια, στα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε και εκδικάζεται η υπόθεσή τους.

cosmos 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα