Super League LIVE: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των playoffs κλείνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα

25' Ξεκίνησε ξανά το ματς στο ΟΑΚΑ. 

Την ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν προς τον πάγκο οι Βέρντε και Βράνιες είχαν μια μικρή διαμάχη με τον Ιταλό να πιάνει από το λαιμό τον Βόσνιο χωρίς κανείς να ξέρει την αφορμή για αυτή τη μίνι ένταση. 

23' Έχουμε το πρώτο... τάιμ άουτ στο ματς. Ευκαιρία για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές 

Ο Χατζηγιοβάνης έλεγε μεταξύ άλλων στον επόπτη: "Δεν τον ακουμπάω καν, τι δίνεις" και όταν πήγε ο διαιτητής της αναμέτρησης δίπλα και του είπε να φύγει απάντησε: "Δεν φεύγω, δεν έχω κάνει τίποτα". 

20'Ο Χατζηγιοβάνης έκοψε τον Μπακάκη, έκανε τάκλιν στη μπάλα, ο Τζήλος έδωσε φάουλ μετά από υποδείξη του επόπτη και ο νεαρός εξτρέμ διαμαρτυρήθηκε έντονα. 

16' Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να ισορροπήσει το ματς στα τελευταία λεπτά. 

14' Απειλεί ο Παναθηναϊκός. Σουτ του Δώνη έξω από την περιοχή, έπεσε ο Μπάρκας στη δεξιά του γωνία και έδιωξε τη μπάλα. 

Να τονίσουμε πως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ.  

1' Ξεκίνησε το ματς με την ΑΕΚ στη σέντρα και την πρώτη επίθεση. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ύψωσαν και μια φανέλα για έναν παίκτη των ακαδημιών του τριφυλλιού, τον Φάνη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Επίσης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων γονατίζουν όλοι, ακόμα και στον πάγκο, στη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε στην Αμερική. 

Εντός λεπτού σιγή και στο ΟΑΚΑ, για τα θύματα λόγω του κορονοϊού. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα ειδικού σκοπού με τα έσοδα να πηγαίνουν στα νοσοκομεία. Είναι η ίδια με αυτή που φοράει όλη τη σεζόν απλά πίσω έχει το μήνυμα όλοι μαχόμαστε κόντρα στον κορονοϊό. 

Στον αντίποδα, εκτός είναι για την ΑΕΚ ο Παουλίνιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμειναν οι: Πούγγουρας, Μπεκ, Περέα που είναι τραυματίες και οι Κότσαρης, Χριστογεώργος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Χατζηγιαννάκης.

Το Σάββατο ο Άρης, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στην πρεμιέρα των playoffs και απέκτησε προβάδισμα για την πέμπτη θέση.

Η Βαθμολογία των playoffs

1. Ολυμπιακός 69*

2. ΠΑΟΚ 52*

3. ΑΕΚ 51

4. Παναθηναϊκός 44

5. Άρης 37

6. ΟΦΗ 34

Η ΑΕΚ είναι στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος με 44.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έφτασαν στο ΟΑΚΑ, φορώντας μάσκες και τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Ο Μάσιμο Καρέρα άφησε στον πάγκο τους Ολιβέιρα, Αραούχο, επιλέγοντας τον Πέτρο Μάνταλο για την κορυφή της επίθεσης, ως "ψευτοεννιάρι".

Αναπληρωτικοί για τον Παναθηναϊκό είναι οι: Ξενόπουλος, Κολοβός, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Ανουάρ, Νάγκι, Νούνες, Σερπέζης και Καμπετσής.

Στον πάγκο για την Ένωση βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Αραούχο, Ολιβέιρα.

Ο Γιασίν Αγιούμπ προτιμήθηκε στη μεσαία γραμμή αντί του Ανουάρ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Μάνταλος, Λιβάγια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Αγιούμπ, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

21:01

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε και στην Ελλάδα μετά από τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα