Ψήφος εμπιστοσύνης, παρέμβαση για Κουφοντίνα, θαύμα για τη μικρή Αλεξία, πρωτοσέλιδα Σάββατο 11 Μαίου

Ψήφος εμπιστοσύνης, παρέμβαση για Κουφοντίνα, θαύμα για τη μικρή Αλεξία, πρωτοσέλιδα Σάββατο 11 Μαίου

Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Σάββατο 11/5/2019.

 
 
Ενισχυμένη βγήκε η κυβέρνηση από τη χθεσινή ψηφοφορία για τη ψήφο εμπιστοσύνης, με 153 βουλευτές να τάσσονται υπέρ. Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης ο οποίος ψήφισε ναι μαζί με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ανέβασαν κατά δύο βουλευτές την πλειοψηφία από τους 151 που είχε πάρει η κυβέρνηση προ δύο μηνών στην αντίστοιχη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης. 
 
 
Μήνυμα ότι η Τουρκία δεν θα το βάλει εύκολα κάτω όσον αφορά την Ανατολική Μεσόγειο και την κυπριακή ΑΟΖ στέλνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 
 

Αμετανόητο μετά από τόσα χρόνια φυλακή για τις στυγερές δολοφονίες της «17 Νοέμβρη» και ακόμα και σήμερα επικίνδυνο να κάνει πάλι τα ίδια θεωρούν τον Δημήτρη Κουφοντίνα οι δικαστές που απέρριψαν ομόφωνα, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, το αίτημα του για χορήγηση άδειας.

Για ένα θαύμα μιλούν όλοι από τη στιγμή που η μικρή Αλεξία ξύπνησε και άγγιξε το χέρι της μητέρα της. Η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και δάκρυα χαράς με τη βελτίωση της υγείας της. Η 8χρονη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο σταθερή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα