Κόντρα ΗΠΑ - Τουρκίας, Μάτι, Μπελιμπασάκη, κυριακάτικα πρωτοσέλιδα, Κυριακή 12 Αυγούστου

Κόντρα ΗΠΑ - Τουρκίας, Μάτι, Μπελιμπασάκη, κυριακάτικα πρωτοσέλιδα, Κυριακή 12 Αυγούστου

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΗΠΑ και Τουρκίας με τον Τραμπ να δίνει τελεσίγραφο ως σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στον πρόεδρο της τουρκικής δημοκρατίας ώστε να απελευθερώσει τον αμερικανό Πάστορα. Στους 94 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι της Ραφήνας. Ασημένιο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ για την Μπελιμπασάκη στα 400 μέτρα.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας και τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής:

Τελεσίγραφο Τραμπ σε Ερντογάν: Μέχρι στις έξι το απόγευμα να έχει απελευθερωθεί ο πάστορας
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε πλήρη ρήξη με την Τουρκία φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την υπόθεση κράτησης του Αμερικανού πάστορα ‘Αντριου Μπράνσον.

Ανέβηκε ο τραγικός απολογισμός. 94 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι
Μία γυναίκα 57 χρονών κατέληξε μετά από μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Θριάσιο όπου νοσηλευόταν από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ασημένια η Μπελιμπασάκη στα 400 μέτρα, στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα στίβου
Ασημένια στο Πανευρωπαικό στίβου με μια απίστευτη κούρσα στα 400 μέτρα, η Μαρία Μπελιμπασάκη η αθλήτρια από την Κρήτη, έχασε το χρυσό στο φώτο φίνις, σημειώνοντας χρόνο 50.45

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-1 και Ξάνθη – Αρης 0-1 σε φιλικές αναμετρήσεις
Μπροστά σε περίπου 3.000 οπαδούς του, που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης,

Τζόκερ: Φρενίτιδα για τα 9.000.000 ευρώ που μοιράζει απόψε
Ντελίριο για τα 9 εκατομμύρια ευρώ που «υπόσχεται» να μοιράσει στην αποψινή κλήρωση το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Σεισμική δόνηση 5,1 ρίχτερ στην Αλβανία
Σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:40 το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλβανία και έγινε αισθητός στην πΓΔΜ, στο Μαυροβούνιο και στο Κόσοβο.

 Τραγωδία στο Περού: 8 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο βορειοανατολικό τμήμα του Περού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους

Μυθικός ο Τσιτσιπάς, πέρασε στον τελικό του Rogers Cup
Απίστευτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο «Rogers Cup» αφού προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά, εις βάρος Άντερσον ύστερα από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό!

Ηλιος αλλά και ισχυροί βοριάδες ο καιρός την Κυριακή
Γενικά αίθριος είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή (12/8), με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά.

Ζάεφ: Τα 10 σημεία που κέρδισε από τη Συμφωνία των Πρεσπών
Το φιάσκο της ελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό αναδεικνύει σήμερα ο Ζόραν Ζάεφ μέσω της ιστοσελίδας της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα