Αφροδίτη Λατινοπούλου: Από τις αξύριστες μασχάλες και τους λαθρομετανάστες στην Ευρωβουλή

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Από τις αξύριστες μασχάλες και τους λαθρομετανάστες στην Ευρωβουλή

Το «θρίλερ» έλαβε τέλος. ΗΑφροδίτη Λατινοπούλου με τη «Φωνή της Λογικής» έπιασε οριακά το κατώφλι του 3% κι εξασφάλισε μία έδρα στην Ευρωβουλή.

Η έδρα αυτή καταλαμβάνεται από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία θα βρεθεί στις Βρυξέλλες ως επικεφαλής.

Με το σύνθημα «Φωνή Λογικής απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής», το νεοσύστατο κόμμα συγκέντρωσε 120.000 ψήφους. Υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές ήταν στο 0.43%.

Στις πρώτες δηλώσεις της, όλα είναι ξεκάθαρα (όχι ότι δεν ήταν και ποτέ). «Με στεναχωρεί πολύ το γεγονός της μεγάλης αποχής. Δυστυχώς, το παλαιό πολιτικό σύστημα έχει χάσει την αξιοπιστία του.

Είμαστε εδώ όμως δυνατοί. Δεν επικρατεί καμία ακροδεξιά, επιτέλους θα επικρατήσει είναι η λογική και η άνοδος της λογικής».

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν επικρατεί καμία ακροδεξιά»
Κι έχουμε και λέμε: εμφατική νίκη της ακροδεξιάς Τζόρτζια Μελόνι με τα «Αδέλφια της Ιταλίας». Πρόωρες εθνικές εκλογές προκήρυξε ο Μακρόν μετά τη σαρωτική νίκη της ακροδεξιάς στη Γαλλία με ποσοστό ρεκόρ για την ιστορία του Εθνικού Συναγερμού της Μαρίν Λεπέν. Δεύτερο το ακροδεξιό AfD στη Γερμανία.

«Δεν επικρατεί καμία ακροδεξιά», γιατί όπως άλλωστε επανειλημμένα έχει δηλώσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου «εγώ είμαι με τη Μελόνι και τη Λεπέν που είναι κεντροδεξιές».

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο. Στην επίσημη σελίδα της αναφέρει ότι η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία αλλά η δραστηριοποίηση ήρθε με την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ το 2016. Το 2019 ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Υπό το τρίπτυχο «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατάφερε να απασχολεί με τις δηλώσεις της και να έχει χώρο και χρόνο στην τηλεόραση και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ήξερε (και ξέρει) με ποια «θέλγητρα» θα απευθυνθεί στο πιο συντηρητικό κοινό ώστε να εξασφαλίσει τη θέση της με τοποθετήσεις που απέχουν παρασάγγας από τις φωνές λογικής.

«Αυτή είναι η άποψή μου και σε μια δημοκρατία μπορώ να τη λέω», θα επαναλάβει εκείνη με τους πιστούς υποστηρικτές της να σκίζουν τα ιμάτιά τους για τις «αξίες» της.

Αφροδίτη Λατινοπούλου, αξύριστες μασχάλες και άντρες που «γέρνουν»
Ήταν Ιούνιος του 2021 όταν όλοι (αναγκαστήκαμε) να μάθουμε το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου και να ξεχάσουμε ότι η αυτοδιάθεση του σώματος αλλά και αυτοπροσδιορισμός μέσω της εμφάνισης δεν είναι αυτονόητα.

Αξύριστες γυναικείες μασχάλες και αξύριστα γυναικεία πόδια; Ούτε να τα βλέπει. «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω;

Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι.

Είναι άσχημο», ανέφερε στην εισαγωγή του «μανιφέστου» για να πιάσει στη συνέχεια τους άντρες που όλο και απομακρύνονται από τα «προστάγματα της φύσης».

 «Bλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού.
Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες (…) Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι.

Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε».

Οι σεξιστικές δηλώσεις Λατινοπούλου δεν πέρασαν ασχολίαστες από το τότε κόμμα της. «Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ», δια στόματος Μαρίας Συρεγγέλα.

Υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα
Χτύπημα στο χτύπημα. Μέσα Ιουνίου της ίδιας χρονιάς η Αφροδίτη Λατινοπούλου τάχθηκε υπέρ του Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, το οποίο και ακυρώθηκε εν μέσω αναχρονιστικών αναφορών για τις γυναίκες.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα.
Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια».

Γυναικοκτονία; Ποια γυναικοκτονία;
. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τοποθετήθηκε για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο τονίζοντας πως ο δράστης είναι αναρχικός.

Και ο όρος γυναικοκτονία δεν αρέσει ιδιαίτερα.

«Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν τον ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία.

Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση».

Λίγους μήνες αργότερα αποφάσισε να σχολιάσει τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, προκαλώντας ξανά θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Που είναι και το ζητούμενο.

«Όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς. Δεν πας να διεμβολήσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις.
Εύγε στους αστυνομικούς στο Πέραμα που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους τσιγγάνους και γρήγορη ανάρρωση στους 6 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν», ανέφερε η Λατινοπούλου.

Όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο Πέραμα, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν 36 φορές τους νεαρούς Ρομά. Ο 20χρονος οδηγός του κλεμμένου οχήματος πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

«Αριστερές ευαισθησίες»
Δεκέμβριος 2021. «Αριστερές ευαισθησίες» ο τίτλος του νέου επεισοδίου, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση, αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά.

Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της.

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά τις επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε, λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη.

Μάλλον όμως δεν είναι για τους αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς, αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Θυμάστε όμως κάποια διαδήλωση ή κινητοποίηση για όλα αυτά; Φυσικά και όχι, γιατί πολύ απλά δεν στηρίζει κανένα από αυτά τα θύματα το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν».

Η επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν παρεκκλίνει του target group της και προσφέρει απλόχερα όλα όσα θέλει να ακούσει. «Για τον άκρατο δικαιωματισμό της woke ατζέντας», μίλησε με αφορμή την παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκδήλωση «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον».

Και κάπου εκεί μπερδεύτηκε (ηθελημένα) ο αυτοπροσδιορισμός, η παιδεραστία και η αιμομιξία. Όσο πιο πομπώδες, τόσο καλύτερο.

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους.

Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία.
Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας.

Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία».

Fast forward στον Ιούλιο του 2022 (έχει προηγηθεί η διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία) και η Λατινοπούλου βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Σχολιάζοντας τον παραφραστικό τίτλο ενός δημοσιεύματος – «θα βρω άντρα και θα κάνω παιδιά», έγραψε: «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Και μιας και λέγαμε για λογική, ας ακούσουμε τι έχει να πει η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τους ουκρανούς πρόσφυγες, αγνοώντας ότι πόλεμος είναι πόλεμος και οι πρόσφυγες είναι πρόσφυγες από όπου κι αν προέρχονται.

«Τον απέραντο σεβασμό μου, έχουν κερδίσει οι πρόσφυγες από την Ουκρανία. Γιατί είναι αληθινοί πρόσφυγες και όχι λαθρομετανάστες, έχουν χαρτιά, αξιοπρέπεια, δεν βγάζουν φωτο, είναι μονάχα γυναικόπαιδα με δακρυσμένα μάτια και όνειρό τους να ξαναγυρίσουν στη χώρα τους.

Τεράστιο respect».

Η επίθεση στη Δανάη Μπάρκα και η διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία
Πηγές της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισαν ότι η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αν και η εν λόγω τοποθέτηση θα έπρεπε να είχε γίνει μήνες νωρίτερα, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Λόγος της διαγραφής, το κατάπτυστο σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα, συνοδευμένο από δύο φωτογραφίες της με μαγιό.
«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture.

Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε στο Instagram.

 Από την παραλία στο αστυνομικό ρεπορτάζ και την παράφωνη λογική. Φτηνιάρικα αστειάκια για τους αγώνες του γυναικείου κινήματος και βάθος κήπος πατριαρχία. Το είπαμε, η γυναικοκτονία δεν αρέσει και δεν πουλάει.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου: «Ειδήσεις μιας ημέρας: Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της. Γυναίκα κρατούσε φυλακισμένη επί 42 χρόνια την κόρη της.

Γυναίκα 44χρονη βίασε ανήλικο αγόρι. Γυναίκα πάτησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της. Γυναίκα ύποπτη για τη δολοφονία των τριών τέκνων της. Η πατριαρχία σκοτώνει».

Από την πολύ προσεκτικά επιλεγμένη ρητορική δεν θα μπορούσε να λείπει ο γάμος και η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ψιλά γράμματα η ισότητα με ψευδείς αναφορές σε στατιστικές που λένε ότι «τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν τα υψηλότερα ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας».

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες ή με δύο μαμάδες. Το παιδί θέλει τη μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες έρευνες.

Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω. (…) Για να το κλείνουμε το θέμα μια και καλή, τόσο εγώ όσο και η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας δεν θέλει να ακούσει για γάμους μεταξύ ανδρών ή γυναικών, πόσω μάλλον για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Είναι κάτι το παράλογο το αφύσικο και κόντρα στη θρησκεία μας. Τόσο η βιολογία όσο και η θρησκεία είναι ξεκάθαρες σε αυτά τα θέματα».

Η βραχύβια συνεργασία με τον Μπογδάνο και η μαύρη Κλεοπάτρα
Τον Αύγουστο του 2022 η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοινώνει την προσχώρησή της στην «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Μοιράζονταν λέει «την τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

Η συνύπαρξη δεν κράτησε για πολύ, παρά τις «κοινές αξίες» και τα «κοινά ιδανικά». Τον Μάρτιο του 2023, έπειτα από την ανακοίνωση συνεργασίας της Πατριδας με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική του Ένωση, η Λατινοπούλου αποχωρεί με αιχμές.

Ιδρύει το δικό της κόμμα, την «Πατρίδα». Οποία πρωτοτυπία. Τον Μάιο του 2023 η Πατρίδα της Λατινοπούλου «κόβεται» με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου μετά από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που αφορά στο όνομα.

Είναι τότε που η «Πατρίδα» μετονομάζεται σε «Φωνή Λογικής». Η ανακοίνωση συνοδεύεται από επίθεση στο Netflix για τη μαύρη Κλεοπάτρα.

«Δεν θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε τη συλλογιστική με Κλεοπάτρα, Σταλόνε, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και γονέας 1 και 2.

«Δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2, όπως επίσης λαθρομετανάστες. Δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια.

Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το Νetflix. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου των 58.278 ψήφων
«Είναι μεγάλη κατάκτηση να κοιμάσαι με τη συνείδησή σου ήσυχη πως δεν αδίκησες κανέναν και κάθε μέρα να πετυχαίνεις μικρές νίκες χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στα θέματα χαρακτήρα.

Δεν φοβάμαι να πω αλήθειες -συχνά με κόστος- και δεν πρόδωσα τις αξίες μου, δηλαδή την ίδια την Αφροδίτη.

Και όπως λέω καμία φορά και στην παρέα μου: Μην φοβάστε να είστε ειλικρινείς και να υπερασπίζεστε με πάθος αυτά πιστεύετε. Αν το κάνετε, ένα είναι σίγουρο: Θα κοιμάστε σαν πουλάκια».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στις εκλογές της 9ης Ιουνίου συγκέντρωσε 58.278 ψήφους.

.tovima.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα