Ευρωεκλογές – Μητσοτάκης: Το κόμμα μας δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει, ακούμε την εντολή των πολιτών

Ευρωεκλογές – Μητσοτάκης: Το κόμμα μας δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει, ακούμε την εντολή των πολιτών

Το κόμμα μας δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του μετά και την δημοσιοποίηση της εκτίμησης του αποτελέσματος για τις ευρωεκλογές 2024, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη στην Ελλάδα και η μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει στο πολιτικό σύστημα σταθερότητα, σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ και τόνισε ότι «οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην αποστολή που τους περιμένει. Η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί μία πραγματικότητα, από την οποία δεν εξαιρείται ούτε η πατρίδα μας. Το κόμμα μας δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει», ενώ πρόσθεσε ότι από την αρχή είχαμε πει ότι αυτή η εκλογή θα ήταν πολύ δύσκολη.

Σίγουρα υπήρξαν πολλοί ψηφοφόροι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα θέματα της καθημερινότητας, όπως η ακρίβεια, είπε, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της «πρωτοφανούς αποχής». «Σέβομαι αυτή την επιλογή τους. Ακούω την φωνή τους και την εντολή τους και την ακούω δυνατά: Σας εμπιστευόμαστε, αλλά προσπαθήστε περισσότερο. Και αυτό θα κάνουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε, δε, στη συνέχεια ότι οι εκλογές αυτές γίνονται η αφετηρία μίας νέας διαδρομής προς το 2027. «Από αύριο στρεφόμαστε με ένταση στα προβλήματα, με περισσότερη δουλειά», είπε και τόνισε ότι έχουμε μπροστά μας τρία χρόνια χωρίς εκλογές.

Όπως η Ελλάδα του 2024 είναι καλύτερη του 2019, έτσι και του 2027 θα είναι πολύ καλύτερη από σήμερα, είπε και συμπλήρωσε: «το θέλουμε, το μπορούμε και θα το καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα