Ευρωεκλογές 2024: Πρώτος σε ψήφος ο Γιώργος Αυτιάς – Με τρεμάμενη φωνή το δημόσιο «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές

Ευρωεκλογές 2024: Πρώτος σε ψήφος ο Γιώργος Αυτιάς – Με τρεμάμενη φωνή το δημόσιο «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές

Τους σταυρούς που πήραν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές άρχισαν να δείχνουν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Μόλις προβλήθηκε η καρτέλα που αφορούσε στη Νέα Δημοκρατία, το όνομα που φιγουράριζε στην πρώτη θέση ήταν αυτό του Γιώργου Αυτιά ο οποίος με μέχρι εκείνη την στιγμή αποτελέσματα, είχε συγκεντρώσει 3.775 ψήφους.

«Γιώργος Αυτιάς, πρώτος για την ώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη για να υπογραμμίσει ο Αλέξης Παπαχελάς πως «μόλις το είπατε, ήρθε κιόλας».

«Α, με το που είπα Γιώργος Αυτιάς, εμφανίστηκε! Καλά, μπες μέσα και θα σου βρούμε καρέκλα! Μπες! Γιώργο, συγχαρητήρια» πρόσθεσε η συντονίστρια της μαραθώνιας εκλογικής βραδιάς του ΣΚΑΪ με τον συνάδελφο της να μπαίνει στο πλατό δίχως να γνωρίζει ακόμη τα πρώτα αποτελέσματα.

«Γιώργο, είσαι καλά; Γιατί σε βλέπω πως είσαι λίγο… Συγχαρητήρια, βρε Γιώργο» τόνισε, ακόμα, η Σία Κοσιώνη με τον Γιώργο Αυτιά να παίρνει τον λόγο για να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό.

 «Ευχαριστώ την Ελλάδα! Ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες! Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και σταματάω εδώ γιατί δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παιδιά. Αυτό που μου είπαν όπου πήγα ήταν “συνέχισε εκεί που θα πας, αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, αυτά τα οποία πίεζες για την ελληνική κοινωνία. Και μίλα ελεύθερα”. Ότι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε σας, ό,τι θα κάνω το οφείλω σε σας. Και απόψε σας δίνω μια υπόσχεση. Όλες οι οδηγίες οι οποίες θα έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα θα αναλύονται στην τηλεόραση. Και αν θέλει ο ΣΚΑΪ με μεγάλη χαρά, κάθε Σαββατοκύριακο, για δύο τρία λεπτά. Όσο θέλετε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αυτό που βλέπετε είναι η δύναμη του Έλληνα να πει ναι σε ανθρώπους οι οποίοι έρχονται από τη περιφέρεια με ένα δισάκι στον ώμο, με μια μεγάλη αγωνία. Και ευχαριστώ θερμά. Σπάσαμε έναν πάγο και ευχαριστώ» είπε φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Αυτιάς κοιτώντας την κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Τρέμει…» σχολίασε η Σία Κοσιώνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα