Γεωργιάδης: Οι βασικές απώλειες της ΝΔ έρχονται από τα δεξιά της – Αν λέγατε «γάμος ομοφυλοφίλων» θα δείτε την μισή απώλεια

Γεωργιάδης: Οι βασικές απώλειες της ΝΔ έρχονται από τα δεξιά της – Αν λέγατε «γάμος ομοφυλοφίλων» θα δείτε την μισή απώλεια

«Ασφαλώς και είναι ευθύνη και υπερηφάνεια» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών 2024 στον «αέρα» της πολιτικής εκπομπής του Open όπου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής (09/06).

«Αλίμονο αν ένας εκλεγμένος πολιτικός δεν είναι υπερήφανος που τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος για τους 68.000 συμπολίτες μου που έβαλαν ψήφο στον Άδωνι Γεωργιάδη, τους τιμώ και τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά. Σήμερα, εφόσον έχουμε το τελικό αποτέλεσμα και μπορούμε να το κρίνουμε, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα έχοντας όμως καταγράψει απώλειες οι οποίες πρέπει να την προβληματίσουν για ποιο λόγο έχουν συμβεί» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Και ενώ η συζήτηση προχωρούσε, ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για τις απώλειες που σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.

«Οι βασικές απώλειες της ΝΔ έρχονται από τα δεξιά της, αν λέγατε ”γάμος ομοφυλοφίλων” θα δείτε την μισή απώλεια σίγουρα» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα