Στέφανος Κασσελάκης: Σε γιγαντοοθόνη το Πόθεν Έσχες του – Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα στοιχεία του 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Σε γιγαντοοθόνη το Πόθεν Έσχες του – Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα στοιχεία του 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το Πόθεν Έσχες του και μάλιστα σε μια γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί στο σημείο της ομιλίας του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε αρχικά στη Θεσσαλονίκη όπου τόνισε πως παραδοσιακά βιώνει μια μεγάλη κοροϊδία από το κράτος τόνισε χαρακτηριστικά πως θα ασχοληθεί προσωπικά με την πόλη. Επίσης επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει μπει στον πολιτική για να βγάλει χρήματα αλλά για να προσφέρει.

«Δεν πήρα ποτέ ούτε ένα ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ήρθα εδώ για να βγάλω ένα ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού. Οι πειρατές δεν βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, αλλά εκεί που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ». 

Στη συνέχεια, είπε πως αποφάσισε να βρεθεί δίπλα σε “αυτόν τον έντιμο άνθρωπο, τον Αλέξη Τσίπρα” όταν οι υπόλοιποι τον εγκατέλειπαν.

«Δεν ήμουν έτοιμος όταν κατέθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκα στη μάχη με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή. Εσείς με φτιάξατε, είμαι σάρκα από τη σάρκα σας».

Όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για fake news  και επικαλέστηκε το γενικό λογιστήριο του κράτους.

«Τι ωραία, ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Θα έχουμε τον Ανδρουλάκη να κοιμάται κι εμείς να αδειάζουμε τα ταμεία», σκέφτονταν στην κυβέρνηση. Αναστήσατε το ΣΥΡΙΖΑ για να μην έχει η κυβέρνηση την αντιπολίτευση που τη βολεύει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς ευρωεκλογές και να την τιμωρήσουν για την αλαζονεία της.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε και την αυτοκριτική του ως προς τη διαχείριση της δικής του εικόνας.

«Δεν έχω τίποτα να σας κρύψω αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επιδειξιμανία. Δε γεννήθηκα πλούσιος, η ζωή μου είχε ρωγμές. Και το τελευταίο δολάριο μου είναι φορολογημένο. Μου ζητούν το Πόθεν Έσχες μου ενώ δεν ήμουν στην Ελλάδα. Γιατί είναι τόσο απατεώνες που δεν έχουν ανοίξει το πρόγραμμα για να καταβάλλουν το Πόθεν Έσχες όλοι οι υπόχρεοι.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα