ΣΥΡΙΖΑ: Στέφανο Κασσελάκη στηρίζει ο Νίκος Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Στέφανο Κασσελάκη στηρίζει ο Νίκος Παππάς

              
Τη στήριξη του Νίκου Παππά ενόψει του δεύτερου γύρου εξασφάλισε ο Στέφανος Κασσελάκης συμφωνώντας και υιοθετώντας τις κεντρικές θέσεις της πλατφόρμας του.
«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για προοδευτική κυβέρνηση στο τόπο, σήμερα κάνουμε με τη στήριξη σου το δεύτερο βήμα, την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ. Πάμε για την νίκη για την μεγάλη προοδευτική παράταξη», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Στέφανος θα έχει την στήριξη μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στο δεύτερο γύρο της Κυριακής. Μπορει να δώσει την πνοή και το βηματισμό της νίκης», ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Την ίδια στιγμή η Έφη Αχτσιόγλου πετούσε το γάντι στον κ. Κασσελάκη καλώντας τον σε τηλεοπτική αναμέτρηση.

«Πρέπει να συζητήσουμε πιο βαθιά τα πολιτικά ζητήματα. Δηλαδή τι εισφέρει η δικιά του υποψηφιότητα τι εισφέρει η δικιά μου υποψηφιότητα. Το ζήτησα αυτό το debate από τους γραμματείς του κόμματος, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γιατί πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα των πολιτικών θέσεων», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο κ. Κασσελάκης σήκωσε το γάντι απαντώντας με αιχμές για τη στάση της στον πρώτο γύρο εξαιτίας της άρνησης Τσακαλώτου σε debate που ζητούσε επίμονα ο Νίκος Παππάς για να γίνουν γνωστές οι θέσεις των υποψηφίων.

«Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε…», δήλωσε.

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Έντονες αντιδράσεις και προβληματισμό μεταξύ των στελεχών έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της ΚΕΦΕ αργά χθες το βράδυ με την οποία καλεί τα παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν στον πρώτο γύρο να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο μητρώο μελών του κόμματος μέχρι αύριο το απόγευμα προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής.

Η απόσταση μεταξύ των δυο διεκδικητών της ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε χάσμα. Η κα Αχτσιόγλου απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση τυ συνυποψηφίου της να αναλάβει πρόεδρος της ΚΟ αν εκλεγεί εκείνος πρόεδρος του κόμματος καθώς όπως είπε ο κ. Κασσελάκης έχει επιλέξει στο πλευρό του τον κ. Παολάκη και την κα Τζάκρη και δήλωσε στρατιώτης της παράταξης για την επόμενη ημέρα.

Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει τις περιοδείες του με επισκέψεις σε Θεσσαλία και ακριτικές περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα